Söz 83.bölüm 2.fragmanı: Gözler Yavuz'a çevrildi! Tüm umutlar tükendi mi?

Söz 82.son bölümde; Erdem Albay'ı düşman elinden sağ salim kurtarıp geri getirmek hedefiyle görevlendirilen Tim, karargaha yeni komutan olarak sürpriz şekilde dönen Yavuz'la omuz omuza mücadele etti. Söz son bölümde; Yavuz'un askerleriyle hayata geçirdiği ölümcül takas planı sayesinde Dragan'ın topuğuna yerleştirilen patlayıcının infilak etmesiyle etkisiz hale getirildi. Söz 83.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 20.05.2019 23:29 GÜNCELLEME 20.05.2019 23:30

Star TV ekranlarında 13 Mayıs Pazartesi tarihinde yayınlanan Söz 82.son bölümde; Tekrardan üniformasını giyip karargahın yeni önderi olarak görevini icra etmeye başlayan Yavuz, Erdem Albay'ı en kısa süre sürede alıp getirmek amacıyla her şeyini ortaya koydu. Söz son bölümde; Teröristler tarafından Albay Erdem'in vücuduna patlayıcı düzeneği yerleştirilip Dragan'ı vermeleri için gözdağı verilirken, kendisine uzun bir zaman boyunca yapılan hiçbir uyarıya aldırış etmeyen Linda'nın ortalığı bir kez daha karıştırıp kaçmaya çalıştığı esnada Yavuz tarafından ateş edilerek öldürüldü. Yavuz Karasu, hem Erdem Albay'ın kılına bile zarar gelmeden teröristlerin elinden kurtulmasını sağlayacak hem de onları ağına düşürüp hayatı boyunca unutamayacakları ölümcül takas planını uygulamaya almasının ardından Söz 83.bölüm fragmanı bekleniyor. Tim, ele geçirdikleri Dragan'ı kendilerine verip karşılığında tutsak edilen Erdem Albay'ı alabilmek için teslimat noktasına geldikleri esnada, Yavuz'un planıyla Dragan'ın önceden topuk bölgesine büyük bir ustalıkla yerleştirilen bombanın patlayıp etkisiz hale gelmesinin akabinde Söz 83.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

SÖZ 83.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran iddialı ve kaliteli dizi projelerinden Söz 83.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

SÖZ 83.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Deniz Baysal, Tolga Sarıtaş ve Mehmet Özgür gibi başarılı ve yetenekli isimlerin üstlendiği Söz 83.bölümüyle 20 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Söz son bölümde; Aradan geçen uzun zamanın ardından beklemedikleri bir anda karşılarında Yavuz komutanlarını gören Tim, Erdem’i kurtarmak için Yavuz önderliğinde hiç beklemeden harekete geçer. Büyük patron Di Rabbako’nun yardımıyla ülkeye giriş yapan Linda, Erdem’in tutulduğu yere gitmek harekete geçecekken beklemediği bir sürprizle karşılaşır: Tim Linda’nın bulunduğu havalimanına ani bir baskın düzenler. Linda Yavuz’un başında olduğu Tim’in elinden kurtulmak için her yolu deneyecek fakat bunun bedeli çok ağır olacaktır.

Erdem’in tutulduğu yerin bilgisini öğrenen Tim, hızla yola çıkar ancak kendisini Di Rabbako’nun kurduğu hain bir tuzağın içinde bulacağından habersizdir. Erdem’in vücuduna bağlı zamana karşı bir bomba vardır ve bu bombanın etkisiz hale getirilmesi için gereken şifreyi sadece Dragan biliyordur. Yavuz’la konuşan Di Rabbako Erdem’e karşılık Dragan’ı ister. Tim takas için buluşma noktasına gittiğinde planları Erdem'i kurtarmaktır fakat Dragan’ı vermeye niyetleri yoktur.