Diriliş Ertuğrul 149.bölüm fragmanı yayınlandı! Ertuğrul Bey'e hain tuzak...

TRT 1'de bu hafta yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Diriliş Ertuğrul 149.bölümü yine heyecan dolu. Beş sezondur izleyici karşısında olan Diriliş Ertuğrul 149.bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte finale doğru ilerliyor. Peki sevilen dizi Diriliş'in bu haftaki bölümünde neler olacak? Arıkbuka'nın hain planları bozulacak mı? İşte yeni bölümünden öne çıkan gelişmeler...

GİRİŞ 20.05.2019 14:49 GÜNCELLEME 20.05.2019 14:49
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle yine heyecan dolu. "Biz Oğuz atadan beri gelen yeminimiz de daha temiz demişiz daha ulak demişiz oğul" diyen Ertuğrul yeni devletin planları yapıyor. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde bu hafta neler olacak? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul 149.bölüm fragmanı ile birlikte final için son 2 bölüme girildi. Arıkbuka'nın hain planları bozmak için savaş başlatan Ertuğrul Bey hain kuşatma altında kaldı. İşte Diriliş'in yeni bölümünde tüm detaylar...

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 149.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Hatırladığınız gibi Ertuğrul Bey Arıkbuka'nın tuzağına düşmüştü. Lakin Ertuğrul önceden tedbirini almış olabilir ve Gündüz ile Bamsı onu kurtarmış olabilir. Gördüğünüz gibi Ertuğrul'un yanında Gündüz var.

 

 

Ertuğrul ve alpleri oradan kurtulduktan sonra tekrar Berke Han'a gitmek için harekete geçerler. Fakat Arıkbuka'yı öldüremezler.

Diriliş Ertuğrul 149.bölüm

Denizin kıyısında babasıyla konuşan Gündüz Alp "Bir gün bizde gemilerimizi denizlere sürebilecek miyiz?" sözüyle tekrardan Osmanlı'nın mesajları veriliyor.

"Biz Oğuz atadan beri gelen yeminimiz de daha temiz demişiz daha ulak demişiz oğul" diyen Ertuğrul Bey ise yeni devletin planları yapıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Diriliş Ertuğrul 150.bölümü ile 29 Mayıs çarşamba akşamı final yapacak ve devam dizisi olarak Diriliş Osman başlayacak. Diriliş Osman dizisinin başrolünde Burak Özçivit yer alacak ve bu dizi de öngörülen tahminlere göre en az 5 sezon devam edecek.

Diriliş Ertuğrul final yapmasıyla birlikte diziden ayrılacak isimler belli oldu;

Ertuğrul Bey - Engin Altan Düzyatan
Hayme Ana - Hülya Darcan
İlbilge - Hande Soral
Sırma - Öykü Çelik
Selcan - Didem Balçın
Gündoğdu Bey - Kaan Taşaner

Diriliş Ertuğrul Reyting

SON BÖLÜM NE KADAR İZLENDİ?

Çarşamba akşamlarının lider dizisi “Diriliş Ertuğrul”, her bölüm sürpriz yenilenen kadrosu, konuk oyuncuları ve güçlenen konularıyla Türkiye ve dünyada izleyicisini arttırmaya devam ediyor. Total’de 11,28, AB’de 10.28, ABC1’de 12.67 reyting alan dizi yine rakiplerine oranla iki kat daha çok izleniyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 149.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 27
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    dizide emeği geçen herkese teşekkürler.osmanlı tarihi bizlere ilham verdi.
    Cevapla
  • hayran 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bakın dizi biterse benim hayatım da biter.Hayattan zevk alamaz hale gelirim.Benim en büyük idealim sevgi.Ne demişler hayat sevince güzel.Bakın ciddi söylüyorum yaşayamam.Mehmet Bozdağ duy sesimizi.Bakın ölürsem garip bulmayın.Final haberini aldığım günden beri insan olduğumu unutuyorum ve ruhlar alemine geçiyorum sanki.Biliyorum her şeyin bir nihayeti var ama Ertuğrul'um biterse emin olun benimde nihayetim gelir.Ya lütfen bir insanın kalp krizine neden olmak istemiyorsanız diziyi bitirmeyin.Ben daha 14 yaşındayım ama bu dizi beni tarih konusunda bilinclendirdi,olgunlasmaştırdı.Lütfen..
    Cevapla
  • Bağımlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen sonuna kadar haklısın.Aynı duyguları ben de yaşıyorum.Söylediğin her kelimeye katılıyorum.Diriliş ve Ertuğrul herşeyimdir.Çarşamba günleri dirilişle dünyalar benim oluyor.Dirilişe olan bağlılığımı herkese anlatıyorum.Ama anlata aanlata bitiremiyorum.Final olması çok ama çok saçma.Daha ertuğrul gencecik.Osman daha küçük.Osmanın gençliği gösterilmeden nasıl final olabilir?Bu ne osman gaziye geçme telaşıdır?Sayın yönetmen lütfen bu karardan vazgeçin.Gelecek sezon her ne kadar osman gaziye de ERTUĞRUL gönüllere taht kurduğu için osman tutmaz.Çünkü gözler Ertuğrula alıştı.Yalvarırım böyle bir şey yapmayın...
    Cevapla
  • Serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman Şah denince aklıma Serdar Gökhan geliyor. Kendisi gelse inandıramaz. O kadar iyi oturmuş karakter.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Diziyi sevdiren Engin Altan Düzyatanın samimi ihlaslı rol oynayışı diziden çıkarsa osman reyting yapamaz erken final yapar.
    Cevapla
  • eyüp ayaer 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul bey ayrılmasın Süleyman şah gibi devam etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum