Kadın izleyicisinin akıl sır erdiremediği skandal! Eleştiri yağmuru...

Fox TV ekranlarında geniş bir kitlenin tüm dikkatlerini üzerinde toplayan Kadın adlı dizi projesinde izleyici gözlerine inanamadığı bir olaya tanıklık etti. Kadın yapımında Şirin rolünü üstlenen Seray Kaya'nın senaryo gereği eve gelen misafirlere hazırlamış olduğu kahvenin içerisinde tükürme hareketinde bulunması seyircileri şaşkına çevirerek bu kadarı pes artık dedirtti.

Kadın izleyicisinin akıl sır erdiremediği skandal! Eleştiri yağmuru...
Kadın izleyicisinin akıl sır erdiremediği skandal! Eleştiri yağmuru...
GİRİŞ 16.05.2019 23:38 GÜNCELLEME 16.05.2019 23:38
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında elde ettiği hatrı sayılır ölçüde başarıyla reyting sıralamasını alt üst eden Kadın isimli yapımını yakın takip altına alanlar ağızları bir karış açık bırakan olaya şahit oldu. Etkileyici, duygu yüklü ve çarpıcı sahnelere imza atan Kadın dizi projesinde Şirin karakterini canlandıran Seray Kaya'nın rol icabı yapmış olduğu çirkin davranış izleyici kitlesinin midesini bulandırarak eleştiri bombardımanına tuttu. 

 

 

Kadın 63.bölüm fragmanı? Sarp, bu kez acıların en büyüğüyle sınanıyor!

Her hafta seyircilerin bir an olsun ekranın başından ayrılamayarak yaşanan gelişmeleri pür dikkat kesilerek takip ettiği Kadın son bölümde; Enver'in yaşadığı yere yardım etmek amacıyla ziyarete gelen Şirin (Seray Kaya), kendisinden hiç haz etmediği Ceyda'yı da karşısında görünce rahatı ve keyfi kaçması nedeniyle oradan bir an önce ayrılacağı esnada babasının kendisine engel olmasıyla olayların seyri değişir.

 

 

Kadın dizisinde Enver'in kızının önünü keserek kendilerine kahve hazırlamasını istemesiyle rahatsızlık seviyesi en uç noktaya ulaşan Şirin (Seray Kaya) ise Ceyda'ya kahve hazırlayacağı sırada aklına gelen şeytanlık seyircilere bu kadarı da pes artık dedirtti. Kadın projesinde kahveleri hazırlayan Şirin (Seray Kaya) kahvelere misafirlere ikram etmeden hemen kahvelerden bir tanesinin içerisine tükürme hareketinde bulunması izleyenlerin ağır tepki göstermesine yol açtı. 

kadın şirin seray kaya

YORUMLAR 16
  • salih 4 yıl önce Şikayet Et
    ben müslümanım diyen bu kanalı kapatsın...
    Cevapla
  • tayfur 4 yıl önce Şikayet Et
    o dizileri en çok da bizim müslümanlar izliyor oyuncuları her türlü devlet düşmanlığı yaptığı halde
    Cevapla
  • OZAN HAYALOĞLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Fox ve Tv 8 batı zihniyetini, ahlakını ve dejenere sistemini Türk ve Müslüman toplumlarına empoze etmek için kurulan ve maşası dışarıda olan TV ler. Yani ne olmasını bekliyordunuz ki? Şaşırdık mı?
    Cevapla
  • halil 4 yıl önce Şikayet Et
    silin gitsin bu kanalı. ben öyle yaptım kafam rahat. hatta bu haberi görünce hala bu dizi devam ediyor mu diye şaşırmadım değil. :)
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilgilendirici yada tarihi olmadığı sürece dizilerin toplumu bozmaktan başka ne faydası var diziler zehirli ok gibi Ne kadar az veya hiç izlemeseniz daha iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti