Diriliş Ertuğrul final kararından sonra Engin Altan ilk kez konuştu

Diriliş Ertuğrul dizisinde sezondur başrol olarak oynayan Engin Altan Düzyatan dizinin final tarihi belli olmasının ardından yeni projesi hakkında ilk kez konuştu. Mayıs ayında final yapacak olan Diriliş Ertuğrul sonrası Engin Altan farklı projelere hazırlanacak.

Diriliş Ertuğrul final kararından sonra Engin Altan ilk kez konuştu
Diriliş Ertuğrul final kararından sonra Engin Altan ilk kez konuştu
GİRİŞ 18.05.2019 15:08 GÜNCELLEME 18.05.2019 15:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarında 5 sezondur reyting rekoru kıran Diriliş Ertuğrul 150.bölümüyle final yapıyor. Devam dizisi olarak seyirci karşısına çıkacak olan Diriliş Osman dizisinin başrolünde ise Burak Özçivit oynayacak.

 

Diriliş Ertuğrul final kararının ardından ilk kez yeni projesi hakkında konuşan Engin Altan Düzyatan bir sonraki projesinde farklı bir karakteri canlandırmak istediğini dile getirdi

Düzyatan, “Hep dikkat ettim bir önceki rolümle bir sonraki rolümün birbirine benzememesine. Bu sezon dizi bitiyor, bakalım göreceğiz neler olacak” dedi.

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği "Diriliş Ertuğrul"da oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Didem Balçın, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ali Ersan Duru, Şafak Başkaya, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu ve Ali Buhara Mete gibi isimlerin bulunduğu dizi 150.bölümüyle 29 Mayıs Çarşamba akşamı final yapacak.

.

YORUMLAR 8
  • ertugul hayranı 4 yıl önce Şikayet Et
    abi senin gitmen cok kötü oldu abi vallah alecek hayranız
    Cevapla
  • İbrahim ak 4 yıl önce Şikayet Et
    Ömrün boyunca bir daha bu kadar izlenecek projen olmayacak gibi geliyor
    Cevapla
  • Serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kardeşim iyiki böyle şeyler olmuş biz bunların ne olduğunu nasıl anlardık! Bundada bi hayır varmış şimdi biliyoruz kimin ne olduğunu?
    Cevapla
  • Rumeli-Ohrid 4 yıl önce Şikayet Et
    1289 kardeşim niye bu kadar ön yargılı ve art niyetli oluyoruz? İyi şeyler temenni edelim ki Dinimiz buna teşvik ediyor Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz konuşacaksanaz hayır ( güzel,faydalı şeyler) konuşun, yada susun ... Diğer bir hadisi şerifte Allahın elçisi : Müjdeleyin nefret ettirmeyin ,kolaylaştırın zorlaştırmayın buyuruyor
    Cevapla
  • zmc 4 yıl önce Şikayet Et
    valla çocuklarımızı hayal kırıklığına uğratırsan hakkım haram olsun iki elim yakanda olur. sen bir kahramansın öyle kal.
    Cevapla
  • ..... 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı bu kadar abartmak yerine ertuğrul gaziyi anlayabilsek ne güzel olurdu.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben şu milleti bi çözemedim. Adam oyuncu bu kadar mana yüklemeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!