Gökhan Özoğuz'dan Komünist Başkan Fatih Maçoğlu'na "Tunceli" çıkışı

Yerel seçim sürecinde Komünist Başkan Mehmet Maçoğlu'na açık açık destek olduğunu dile getiren şarkıcı Gökhan Özoğuz son icraatına sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Özoğuz, Tunceli Belediyesi'nde "Tunceli" ibaresinin yerine "Dersim" kullanılması kararını eleştirdi.

Gökhan Özoğuz'dan Komünist Başkan Fatih Maçoğlu'na "Tunceli" çıkışı
Gökhan Özoğuz'dan Komünist Başkan Fatih Maçoğlu'na "Tunceli" çıkışı
GİRİŞ 24.05.2019 10:22 GÜNCELLEME 24.05.2019 10:22
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Son dönemde siyasi söylemleriyle gündem olan ve takipçilerinden tepki gören Gökhan Özoğuz, daha önce 31 Mart yerel seçimlerinde desteklediği "Komünist Başkan" olarak bilinen Fatih Mehmet Maçoğlu ile bu açıklama sonrası ters düştü.

 

 

"KAOS YARATIR"

Özoğuz twitter hesabından "Bir değişim varsa bile kanuni olarak meclisden geçip onaylanması lazım. 1935 de yukarıda yazıdaki nedenlerden dolayı değişmiş. Bugün tekrar değişecekse meclis kararı ile kanuni yollardan değişir. Yoksa 1935 Tunceli kabul edilmiştir! Ferdi, duygusal karar almalar kaos yaratır" alınan kararın yerinde olmadığını dile getirdi.

 

 

NE OLMUŞTU?

Tunceli Belediye Meclisi, Türkiye Komünist Partisi'nden aday olarak seçilen ve "Komünist Başkan" olarak bilinen Fatih Mehmet Maçoğlu başkanlığında yapılan olağan ve olağanüstü toplantılarda kararlar aldı.

Tunceli Belediyesi, meclis toplantılarında alınan karara göre belediye hizmet binalarındaki tabelaların 'Dersim Belediyesi' olarak değiştirilmesinin oy çokluğuyla kabul edildiği bilgisi yer aldı.

 

YORUMLAR 31
  • Hakan Güntekin 4 yıl önce Şikayet Et
    degistirsin hiç olmazsa chp nin yaptıkları hatırlanır.
    Cevapla
  • tam komedi 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kimki herşeye yorum yapıyor
    Cevapla
  • ŞaH MaT 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu Gökhan bey. Bir anda u dönüşü. Ben dersim yada tuncelide değilimde. Lâkin senin U DÖNÜŞÜN? Biz seni ve senin gibilerini iyi biliriz de bilmeyen Cübbeli Hoca gibilerini anlamayız.
    Cevapla
  • Haddinizi bilin! 4 yıl önce Şikayet Et
    Herseye bizahmet cok degerli alim Cübbeli Ahmet Hocami katmayin lütfen...
    Cevapla
  • vatandaş tc 4 yıl önce Şikayet Et
    maçoğlu kod adı ne acaba
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim 8 yaşındaki oğlumda camii önündeki şadırvanda abdest alıyor vede namaza gidiyor..ve inanki beni o 8 yaşındaki oğlum sözüm ona sanatçılardan daha akıllı ve daha milli en azından çocuk bu yaşta VATANIN düşmanlarını tanıyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu