Elimi Bırakma 43.bölüm 2.fragmanı: Azra'nın fişini çekmeye ant içiyor...

Elimi Bırakma 42.son bölümde; Cansu, kendisini tutsak eden babasının elinden kaçıp kurtulmak istediği esnada korkunç bir kaza geçirmesi üzerine kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi verdi. Kardeş Çocukları son bölümde; Cenk, her ne kadar Burhan tarafından esir edilen Azra'nın yerini tespit etmeyi başarsa da kendisinin de yakalanması işleri büyük çıkmaza sürüklerken duyulan silah sesleri yürekleri ağza getirdi. Elimi Bırakma 43.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 03.06.2019 01:39 GÜNCELLEME 03.06.2019 01:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında 26 Mayıs Pazar tarihinde yayınlanan Elimi Bırakma 42.son bölümde; Cansu, büyük sırrı öğrendiği için kendisini rehin tutan Burhan'ın elinden kaçıp kurtuluşa ermek isterken başına tüyler ürperten bir hadise gelerek bir anda yoldan süratle geçen arabanın kendisine çarpması sonucunda işler çığırından çıkmaya başladı. Elimi Bırakma son bölümde; Burhan, kızı Cansu'nun ölümle burun buruna geldiği araç kazasına bizzat şahit olup başını taşlara vurarak derinden sarsılırken, sağlık durumu kritik olan Cansu ise apar topar hastaneye sevk edilerek tedavi altına alınması herkesin büyük bir korku ve panik yaşamasına neden oldu. Cenk ise birdenbire kayıplara karışan ve kendisine hiçbir şekilde ulaşamadığı Azra'yı bulabilmek için köşe bucak her yerde aramaya koyulurken, onun bırakmış olduğu ipucu sayesinde nerede olduğunu bulmasıyla beraber kendisinin de başının belaya girerek esir edilmesinin ardından Elimi Bırakma 43.bölüm fragmanı bekleniyor. Burhan'a kafa tutan Cenk kendini bir anda namlunun ucunda bulurken, Azra ise tutsak edildiği noktadan kaçmaya çalıştığı esnada silah seslerini işitmesi üzerine büyük bir yıkıma uğramasının akabinde Elimi Bırakma 43.bölüm fragmanı yayınlandı.  Elimi Bırakma 43.bölüm fragmanında; Aşk ateşiyle yanıp tutuşan Azra ve Cenk, her şeye rağmen ilişkilerini dimdik ayakta tutarak mutlu beraberliklerini evlilikle taçlandırdığı görülüyor.

ELİMİ BIRAKMA 43.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

TRT 1 ekranlarında çok geniş ölçüde seyircinin pür dikkat kesilerek yakın takip altına aldığı kaliteli yapımlardan Elimi Bırakma 43.bölüm fragmanı yayınlandı...

 

 

 

ELİMİ BIRAKMA 43.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi başarılı ve yetenekli oyuncuların yer aldığı Elimi Bırakma 43.bölümüyle 2 Haziran Pazar günü TRT 1 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elimi Bırakma son bölümde; Cansu babasıyla ilgili bir karar verir ve onu polise teslim etmek üzere harekete geçer. Ancak hiç beklemediği şekilde gelişen olaylar iyice çıkmaza sokar genç kızı… Azra ve Cenk miras meselesinin açılması nedeniyle tartışırlar. Çok kırılan Azra Cenk’i arkasında bırakıp çekip giderken başına geleceklerden henüz habersizdir… Cenk’in Azra’yla ilgili yapacağı hamle,  her ikisinin de geleceğine etki edecek niteliktedir…

Zerrin ise tüm çabalarına rağmen yaptıklarının ortaya çıkmasına engel olamayacaktır… Serap’ın vicdanı galip gelir ve annesiyle ilgili gerçekleri anlatır… Zerrin’in kaderi Cenk’in vereceği karara bağlıdır artık… Sumru’nun aradığı fırsat sonunda ayağına gelir… Azra’yı zor durumda bırakmaya yönelik planına Serap’ı da dâhil etmenin yollarını aramaya başlar… Sumru Serap’ı ikna edebilecek mi?

 

YORUMLAR 2
  • Bekir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi iyiyece saçmalamaya basladi....
    Cevapla
  • Fira 4 yıl önce Şikayet Et
    Yılmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar