Erdoğan'ın iftar davetine alınmadığı iddia edilen Mustafa Ceceli'den yanıt

Şarkıcı Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dolmabahçe'de düzenlediği iftar yemeğine davet edilmediği halde zorla girmeye çalıştığı yönündeki çıkan haberlere sosyal medya hesabın üzerinden cevap verdi.

Erdoğan'ın iftar davetine alınmadığı iddia edilen Mustafa Ceceli'den yanıt
Erdoğan'ın iftar davetine alınmadığı iddia edilen Mustafa Ceceli'den yanıt
GİRİŞ 28.05.2019 10:26 GÜNCELLEME 28.05.2019 10:33
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Dolmabahçe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düzenlediği iftar yemeğine ünlüler akın etti. İftar yemeğine davet edilmeyen şarkıcı Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer'in programa katılmak istediği ama kapıdan geri çevrildikleri iddia edildi. Bir televizyon programında ikili özel hayatlarında yaşanan ilişki durumundan dolayı davet edilmediklerini iddia etti.

 

 

"İFTİRA ATANLAR İSPATLA MÜKELLEFTİR"

Konu hakkında Instagram hesabından açıklama yapan Mustafa Ceceli, "Hakkımda iftira atanlar bunu ispatla mükelleftir! Yasal süreç başlamıştır; elimden geleni ardıma koymayacağımdan emin olabilirsin. Nasıl oluyorsa onlarca gazetecinin olduğu bir yerde; bu iftiraya dair ne bir video ne de bir fotoğraf var! Bu iddiayı yayan ve buna inanan akla ziyan mantaliteyi kötü niyetleriyle baş başa bırakıyorum" dedi.

 

 

YORUMLAR 9
  • GokTug 4 yıl önce Şikayet Et
    Hacca gitmissin haci ..Sonrada Helal dediginle mayolu resimlerin cikmis ..Cevrenden utanmissin Allahtan utanmamissin.
    Cevapla
  • uveys 4 yıl önce Şikayet Et
    Genellikle parayı şöhreti bulan kişi eşini değiştirir. buda toplulumuzda anlayışla karşılanmaz. bence Ceceli kardeşimizin düştüğü durum budur. saygınlığı azaldı
    Cevapla
  • tepkili123 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan yasaların da işi gücü kalmadı iki de bir yasal süreç başlamıştır ha başlamıştır. şu feysbuku falan komple kapatsınlar da yasalar da adliyeler de rahatlasa..
    Cevapla
  • Gelecek 4 yıl önce Şikayet Et
    İftira dünyanın en ağır suçlarından biridir.iftira atan alçaktır,zalimdir,kimbilir daha kimlere iftira atmıştır.hiçbir iftira gizli kalmaz muhakkak açığa çıkar.
    Cevapla
  • yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    bir kesim var gerzek mi gerzek her yalana inaniyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!