Sen Anlat Karadeniz 54.bölüm fragmanı? Şimdiden sonra işler daha da zorlaştı

Sen Anlat Karadeniz 53.son bölüm sezon finalinde; Melek, her ne pahasına olursa olsun hem yaşadığı acıya-eziyete bir son vermek hem de Genco'nun etrafa daha fazla tehlike saçmaması adına gözünü bile kırpmadan ortalığı ateşe verdi. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Melek son anda kor gibi yanan yangından sağ çıkmayı başarırken, ölümden dönen Genco ise yeni bir kötülük peşine düşerek Nefes'i yakalaması çok daha korkunç sonuçlar doğurdu. Sen Anlat Karadeniz 54.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 09.06.2019 23:43 GÜNCELLEME 09.06.2019 23:43

ATV ekranlarında 29 Mayıs Çarşamba tarihinde yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 53.son bölüm sezon finalinde; Genco'dan her fırsatta gördüğü zorbalık-şiddet yüzünden ruhsal bunalım ve psikolojik travma geçiren Melek, işin sonunda ölüm bile olsa ondan büsbütün kurtulabilmek adına rehin tutulduğu yeri bir an bile düşünmeden ateşe verdi. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Çıkan yangın dört bir tarafı sarmaya başlamışken Nefes ve Tahir ise Hazan'ı da yanlarına alıp Melek'in tutsak edildiği yeri tespit ederek kor gibi yanan alevlerin içerisinden Melek'in canını kıl payı kurtarırken, Genco'nun da aynı yangından canını kurtarması olayların seyrini değiştirdi. Nefes ve Tahir, geçmişte aynı acıları ve eziyeti birebir yaşadıkları için ne halde olduğunu gayet iyi bildikleri Melek'in kol kanat gererek umut ışığı saçarken, her geçen gün daha tehlikeli bir hal almaya başlayan Genco ise işi akıllara durgunluk veren bir noktaya sürükleyerek Nefes'i yakalamasının ardından Sen Anlat Karadeniz 54.bölüm fragmanı bekleniyor. Tahir, Nefes'in Genco tarafından ele geçirilerek rehin tutulduğunu öğrenmesiyle beyninden vurulmuşa dönerken, hamileliğinde kritik bir süreçte olan Nefes'in dayanılmayacak raddede acılar içerisinde kıvranarak hayatının en zor döneminden geçmesinin akabinde Sen Anlat Karadeniz 54.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dış gebelik geçirmesi nedeniyle hayatının tehlikede olduğunu öğrenen Tahir, son anda Nefes'i Genco'nun elinden kurtararak ''Beni bizi sensiz bırakma, sözümüzü yere düşürme!'' şeklinde duygu yüklü sözler sarf etmesinin sahne olduğu dizi hakkında bütün gelişmeler...

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ 54.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği ATV ekranlarının büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edilen dizi projesi Sen Anlat Karadeniz 54.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı.

 

 

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz son bölüm sezon finalinde; Yangından kurtulmayı başaran Genco, Melek'i susturmakla kalmayıp Kalelilerden intikam almak için kolları sıvar.Kalleşçe bir plan yapıp, Nefes'in radyodaki konuşmasını sürpriz bir silaha çeviren Genco, Kalelilerin itibarını iki paralık etmek için uğraşacaktır.

Melek için işbirliği yapan Nefes ve Hazan sonunda genç kızı konuşturmayı başarırlar. Melek o güne kadar sır gibi sakladığı gerçeği Nefes'le paylaşırken, Melek'in itirafı Genco'nun bu savaştaki ölümcül darbesini hazırlar. Nefes ve Tahir doğacak çocuklarının hayalini kurarken, bu hayale gölge düşer. Acilen ameliyata girmesi gereken Nefes, Genco tarafından kaçırılır. Hayatta kalmak için zamanla yarışan Nefes, şimdi Genco'nun elinde tutsaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...