Bir dönem kapanıyor! TV8 - Yemekteyiz yarışmasına dair sürpriz karar...

TV8 ekranlarında yarışmacıların birbirini kıyasıya eleştiri bombardımanına tuttuğu Yemekteyiz'i Onur Büyüktopçu yerine sunumunu üstlenecek yeni isim resmen belli oldu. Acun Ilıcalı, Onur Büyüktopçu'nun Yemekteyiz yarışmasına veda etmesinin ardından bundan böyle ünlü sanatçı Seda Sayan'ın sunuculuk koltuğunda oturacağını açıkladı.

Bir dönem kapanıyor! TV8 - Yemekteyiz yarışmasına dair sürpriz karar...
Bir dönem kapanıyor! TV8 - Yemekteyiz yarışmasına dair sürpriz karar...
GİRİŞ 16.06.2019 14:14 GÜNCELLEME 16.06.2019 14:14
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarında birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği Yemekteyiz isimli yarışma programının sunucusunda değişikliğe gidildi. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Yemekteyiz programının sunumunu gerçekleştiren Onur Büyüktopçu sevenlerine üzecek bir karar alarak artık yer almayacağını paylaşmasının ardından sunuculuk koltuğuna oturacak yeni ismin kim olacağı merak konusu haline gelmişti. Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ise izleyicilerin akıllarında oluşan soru işaretlerini gidererek Onur Büyüktopçu yerine hangi kişinin sunucu olacağını açıkladı. 

 

 

Seda Sayan, en sonunda bunu da yaptı! Görenler gözlerine inanamadı...

Acun Ilıcalı tarafından sosyal platform Instagram aracılığıyla yapılan paylaşım neticesinde ekranların en çok izlenen yarışma programı Yemekteyiz'i yeni sezondan itibaren sunumunu Seda Sayan'ın üstleneceği ilan edildi. 

 

 

Vedat Milor'dan İzlanda için kendine özgü yorum! Mesleğini konuşturdu...

Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, sosyal mecra üzerinden ünlü sanatçı Seda Sayan'ın fotoğrafını yayınlayarak; "Seda Sayan Yemekteyiz yarışmasının önümüzdeki sezon sunucusu olacak, heyecanla bekliyoruz" şeklinde ifadelere yer verdi.

Demet Akalın, eleştiri oklarını sapladı! Emre Belözoğlu için topa tuttu

seda sayan yemekteyiz

Acun Ilıcalı’nın bu açıklamaları üzerine programı yakın takip altına alan kişiler tarafından tepkiler çığ gibi büyümeye başlayarak Seda Sayan’ın sunucu olması halinde programı izlemeyeceklerini vurgularken kimi kullanıcılar tarafından da Onur Büyüktopçu’ya ‘’Gitmeyin!’’ çağrıları oluk oluk yağmaya başladı.

acun ılıcalı onur büyüktopçu

YORUMLAR 29
  • Saadet badtiyali 4 yıl önce Şikayet Et
    Onur gitmesin biz çok büyük bi aileyiz ve onu izliyoruz eğer giderse bidaha yemekteyiz programı izlemeyiz
    Cevapla
  • İlknur 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına yeter gaari bıktık artık yeni yüzler gençlere imkan verin lütfen seda ,Esra görmek değil isimlerini bile duymak istemiyoruz asla seyretmeyiz ,kurgu ,plan ,oyun ,düzen yapmacık ancak kendilerini gösteriyorlar sadece kendilerine oynuyorlar yiter yiter yiter istemiyoruz
    Cevapla
  • Gönül Ozbakay 4 yıl önce Şikayet Et
    Hep aynı yüzler bıktık. Gençlere fırsat verin. Yahuuuu
    Cevapla
  • Onder 4 yıl önce Şikayet Et
    Acikcasi onur bey bu programi cok iyi yonetiyordu ve duzgun bor beyfendi olarak dengeyi sagliyordu onur bey giderse program siradanlasir ben de sahsen izlemem cunku digerlerine benzeyecektir...
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Desenize pragram bu saatten sonra izlenmez #BACIM# kalite sıfırlanır. Evlulik dedikodu çirkefliğe döner. Neyse izlemeyiz olur biter. Yakında esra erolda yapar tamamdır.
    Cevapla
  • İlknur 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne Esra ne seda yeter artık bıktık vallahi billahi kınağ geldi yeni yüzler gençler istiyoruz
    Cevapla
  • İlknur 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle ,senelerdir yapmacık kurgu bu sarıları seyretmekten başımız döndü igreenc geliyorlar Allah aşkına yeter gaari bıktık bunlardan yeni yüzler gençler istiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu