Acun Ilıcalı'dan damga vuran 'evlilik' çıkışı! Kimse bunu beklemiyordu

Eser Yenenler & Berfu Yıldız çiftinin düğün törenine katılan isimlerin başında gelen Acun Ilıcalı, basın mensuplarının kendisine yönelttiği ''evlilik tavsiyesi'' sorusu üzerine esprili yanıt geldi. Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı kendisini mizahi bir dille eleştirip evliliğin hiç iyi olmadığı bir konunun olduğunu özellikle altına çizerek tavsiye vermek istemediğini dile getirdi.

Acun Ilıcalı'dan damga vuran 'evlilik' çıkışı! Kimse bunu beklemiyordu
Acun Ilıcalı'dan damga vuran 'evlilik' çıkışı! Kimse bunu beklemiyordu
GİRİŞ 12.06.2019 10:37 GÜNCELLEME 12.06.2019 10:37

Acun Ilıcalı, uzun bir zamandır dostluklarını sürdürdükleri ve birlikte pek çok projeye imza attıkları isim olan Eser Yenenler'in düğün törenine katılıp yüksek meblağda bir hediye verirken basın mensubunun kendisine sorduğu soru üzerine komik bir yanıtla karşılık verdi. Eser Yenenler ve Berfu Yıldız ikilisini en mutlu günlerinde yanında olan ve desteğini esirgemeyen medya patronu Acun Ilıcalı'ya basın mensubu tarafından, ''Kendisine evliliğe dair bir tavsiyeniz var mı?'' şeklinde bir soru yöneltilmesinin ardından espriyi patlattı. 

Sermiyan Midyat'tan ağır suçlama! Mekan sahibinden jet açıklama geldi...

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı samimiyetinden ödün vermeyip kendisini mizahi bir dille eleştirerek, “Ben tavsiye vermesem daha iyi olur herhalde. Pek iyi olduğum bir konu değil.” şeklinde ifadelere yer vermesi üzerine kahkahalar havada uçuştu.

 

 

Demet Akalın'dan yine çok konuşulacak 'siyaset' çıkışı! Sürpriz karar...

Sahibi olduğu TV8 kanalındaki programın sunuculuğunu üstlenen Eser Yenenler’e karşı desteğini her fırsatta gösteren Acun Ilıcalı, düğününde ateş pahası bir hediye vererek cömertliğini bir kez daha konuşturdu.

Magazin Merkezi'nin haberine göre; Acun Ilıcalı Eser Yenenler’in düğününde Berfu Yıldız'a yaklaşık 10.000 Euro, yani bir servet değerinde bir Rolex marka saat hediye verdi.

acun ılıcalı eser yenenler berfu yıldız

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak