Diriliş Osman'a sürpriz transfer! Bir isim daha kadroya katılıyor

Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olarak ekranlara gelecek Diriliş Osman'a sürpriz bir isim transfer oldu. Yeni sezona bomba gibi başlamayı hedefleyen Diriliş Osman savaş sahneleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla reyting rekoru kırmayı hedefliyor.

Diriliş Osman'a sürpriz transfer! Bir isim daha kadroya katılıyor
Diriliş Osman'a sürpriz transfer! Bir isim daha kadroya katılıyor
GİRİŞ 18.06.2019 10:01 GÜNCELLEME 18.06.2019 10:01
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Diriliş Osman yeni sezona bomba gibi başlayacak. Geçtiğimiz günlerde Osman'ı oynayacak Burak Özçivit ile anlaştığını açıklayan yapımcı Mehmet Bozdağ yeni sezon için hazırlıkları sürdürüyor.

 

 

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar Berkes karakterini oynayan Hazal Subaşı'nın Diriliş Osman dizisi oyuncu kadrosunda yer alacağı iddia edildi. Doğal güzelliğiyle dikkat çeken Diriliş'in yeni oyuncusu Hazal Subaşı, hayranlarından tam not aldı.

Hazal Subaşı

 

 

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

1995 yılında dünyaya gelen Hazal Subaşı aslen İzmir doğumludur. Boğa burcudur. 2015 yılında katıldığı Elidor Miss Turkey yarışmasında finalist olmuş ve tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Yarışma’da 3. olduktan sonra sinema dünyasınında ilgi odağı olmuştur. Boyu 1.67 cm, kilosu ise 52’dir. Boyunun kısa olduğunu yarışmadan pek de umutlu olmadığını ama ona rağmen yarışmada istediği başarıya ulaştığını aktarmıştır. İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur.

DİRİLİŞ OSMAN'DA KİMLER OLACAK?

Rabi Bala Hatun

Gündüz

Savcı

Turgut Alp

Osman Gazi'nin çocukları; Orhan, Alaeddin Paşa, Melik Arslan Bey, Fatma Hatun, Çobanbey, Hamid Bey, Ertuğrul Bey, Pazarlı Bey yer alacak.

YORUMLAR 29
  • Ertuğrulcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrulsuz izlemem asla!!!
    Cevapla
  • Batuhan1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık oldu diziye en az bir yıl daha ertuşrul olarak devam etmeliydi bu dizi savaşın tamamlanması gerekiyordu Osman gelsede Ertuğrul un yaşlı olarak olması gerekiyordu
    Cevapla
  • Yasar sahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Burak ask filmi ceksun dovus kikuc sahneleri bile sahte lutfen bizleri diziden sogutmayin bizkeri baskalarina guldurmeyin
    Cevapla
  • Yasar sahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Durulis yinetmeni bu buraktan osman olmaz bizleri diziden sogutmayin
    Cevapla
  • nbrave 4 yıl önce Şikayet Et
    Osmanı oynayacak tanınmamış bir yüz bu burak tan daha başarılı olurdu yazık ettiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!