Cengiz Çoşkun - Turgut Alp Diriliş Osman'ın kadrosunda yer alacak mı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Osman dizisinde Turgut Alp yer alacak mı? Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olarak başlayacak ve başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı Diriliş Osman dizisi oyuncu kadrosun şekillenmeye başladı. Peki Turgut Alp tarihte nasıl ölmüştür?

Cengiz Çoşkun - Turgut Alp Diriliş Osman'ın kadrosunda yer alacak mı?
Cengiz Çoşkun - Turgut Alp Diriliş Osman'ın kadrosunda yer alacak mı?
GİRİŞ 18.06.2019 11:17 GÜNCELLEME 18.06.2019 11:17
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Diriliş Osman dizisi hem oyuncu kadrosuyla hem savaş sahneleriyle yine izlenme rekorları kırmayı hedefliyor. Beş sezon yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olarak ekranlara gelecek Diriliş Osman'da Turgut Alp karakterini oynayan Cengiz Çoşkun yer alacak mı? Konuyla ilgili yapımcı Mehmet Bozdağ açıklama yapmamasına karşın gerçek tarihe göre ilerleyecek Diriliş Osman dizisinde Turgut Alp karakterinin yer alması ve Cengiz Çoşkun'un oynaması bekleniyor.

 

 

TRT 1 Diriliş Osman dizisine sürpriz transfer! Bir isim daha katılıyor

Tarihte Turgut Alp’in nasıl öldüğü hakkında pek bilgi yer almasa da 14.yüzyılın başlarında hayatını kaybettiği, ve yaşamı boyunca Osman Bey’e en iyi hizmet eden askerlerden biri olduğu bilinmektedir.

 

 

Turgut Alp

TURGUT ALP KARAKTERİNİ OYNAYAN CENGİZ ÇOŞKUN ASLINDA KİMDİR?

1982 tarihinde dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Cengiz Coşkun İstanbul’da doğumludur. Spor Akademisinden mezun olan Çoşkun eski profesyonel basketbolculardandır. 2002 yılında Best Model olduktan sonra modelliğe adım atan Cengiz Coşkun 2005 senesinde Rüzgarlı Bahçe isimli dizide oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Fetih 1453 isimli sinema filminde de rol almış en son Diriliş Ertuğrul dizisinde Turgut Alp karakterini canlandırmıştır. 2013 yılında Survivor yarışmasında boy gösteren Cengiz Coşkun aslen Bulgaristan göçmenidir yarışmada 94. gün elenmiş yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir.

Engin Altan Düzyatan'dan hayranlarını üzen Diriliş kararı!

ERTUĞRUL BEY DİRİLİŞ OSMAN'DA OLACAK MI?

Ertuğrul Bey karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Osman dizisinde olup olmayacağı henüz belli olmadı.

DİRİLİŞ OSMAN HANGİ KANALDA OLACAK?

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın yapacağı Diriliş Osman dizisi 5 sezondur devam eden Diriliş Ertuğrul dizisi gibi TRT 1 ekranlarda yerini alacak.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman 1.sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken geçtiğimiz sene olduğu gibi 2019'un Eylül - Ekim aylarında başlaması bekleniyor. Diriliş Osman 1.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayından izleyebilirsiniz.

YORUMLAR 9
  • kahraman 4 yıl önce Şikayet Et
    Olmasa olmazdir ertugrul beyimizzide tugut bey bamsi bey kardesim sayin yonetmen bey bu dizide bu isimler olmasa bu diziyi izlemem cevremdeki insanlarinda hepsi ayni fikirde dedikleri tek sey bu diziyi bozarlarsa izlenmez tarimizi bukadar guzel anlatan kisiller dizide olmasa bu dizi izlenmez izlenmez izlenmez
    Cevapla
  • vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Engin altan olmazsa ben bu diziyi izlemem izletmem
    Cevapla
  • Ertuğrulcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben de.
    Cevapla
  • Mustafa_2727 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertugrul mecbur olacak yoksa Osman gazinin babasi kim olacak
    Cevapla
  • hormonsuz fikir 4 yıl önce Şikayet Et
    1 sezon yapın. gençler tarihimizi öğrensin. Bu hızla ömür yetmeyecek.
    Cevapla
  • Gurbetci AK-BOZ KURT 4 yıl önce Şikayet Et
    1 sezonda bitecekse ne anladik ondan 2 yilda unutulur. Tipki dirilis ertugrul gibi uzun surmeli ki birlik beraberlik mesajlari kardeslik mesajlari ummet mesajlari vatan mesajlari verilsin dusmanlar tamda Turkiyemizdeki halkimiza ve Musluman kardeslerimize unutturmaya calisirken erken bitirmek yalnis olur.
    Cevapla
  • analiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul beyin yaşlılık hallerini dizide görmek isteriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi