Erkenci Kuş 45.bölüm 2.fragmanı: Can'dan peş peşe gelen sürpriz itiraf...

Erkenci Kuş 44.son bölümde; Birlikte denize açılan Can-Sanem tıpkı eski günlerdeki gibi baş başa vakit geçirme olanağına kavuşurken, duygular bir kez daha kaldığı yerden alevlenmeye başladı. Erkenci Kuş son bölümde; Sanem'in Can'a kaptırmamak adına akla hayale gelmeyecek her türlü yola başvuran Yiğit, ajans ve içerisindeki çalışanları tehlikeye atacak planını devreye geçirdi. Erkenci Kuş 45.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 24.06.2019 12:05 GÜNCELLEME 24.06.2019 12:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında 18 Haziran Salı tarihinde yayınlanan Erkenci Kuş 44.son bölümde; Sanem, Can'a bir kez daha alıp başını gitmemesi için ayağına kadar gidip ve dimdik karşısında durup ona mani olmaya çalışırken, sevdiği kadının kendisini kaybetmemek adına çaba göstermesinden son derece hoşnut olan Can ise onu kaçırıp birlikte deniz açıldılar. Erkenci Kuş son bölümde; Sanem, her ne kadar Can'la birlikte olduğu için kendini dünyanın en şanslı kadını olarak görse de bunu onun yüzüne dile getirme cesaretini bir türlü kendinde bulamazken, Can ise baş başa kalmalarından istifade ona karşı kalbinin kapılarını sonuna kadar araladı. Can, ellerinden kayıp giden onca zamanın ardından bütün hissettiklerini ve neler düşündüğünü sevdiği kadınla paylaşabilme imkanı yakalarken ikisinin de aşkın çekim etkisine karşı koyamamalarının beraberinde Erkenci Kuş 45.bölüm fragmanı bekleniyor. Sanem'in uzunca bir zaman geçtikten sonra yeniden gönlünü Can'a kaptırmaya başladığını ve yanından ne yaparsa yapsın kopamadığını gören Yiğit ise hem şirketin hem de içerisinde bulunan kişileri güç duruma düşürecek planını hayata geçirmesinin akabinde Erkenci Kuş 45.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

ERKENCİ KUŞ 45.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Baş rollerinde; Sanem Aydın (Demet Özdemir), Can Divit (Can Yaman), Leyla Aydın (Öznur Serçeler) ve Emre Divit (Birand Tunca) gibi sevilen ve ilgiyle takip edilen oyuncuların bulunduğu Erkenci Kuş 45.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

ERKENCİ KUŞ 45.BÖLÜM ÖN İZLEME YAYINLANDI...

ERKENCİ KUŞ 45.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğunu, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak'ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 45.bölümüyle 25 Haziran Cumartesi tarihinde saat 20:00'da Star TV'de tüm sürprizleriyle seyircisinin karşısına geçecek.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Erkenci Kuş son bölümde; Sanem ve Can için yeni bir dönem başlıyor. Sanem ve Can teknedeler, sonsuz mavilikte yol alıyorlar. Sanem nereye gittiklerini bile bilmiyor; aslında Can'la beraber oldukları sürece nereye gittiklerinin bir önemi yok onun için, ama bunu söyleyebilecek cesareti de yok. 

Can belki de bir yıl sonra ilk kez Sanem'e gerçek duygularını anlatabilme fırsatını yakalıyor sonunda, ikili uzun bir zaman sonra ilk defa birbirine kalbini açıyor; aşk bir kez daha zamanı durduruyor... Sanem'in Can'ın yanına gittiğini bilen Yiğit ise bunu hazmedemiyor, Sanem'i kaybetmemek için her şeyi yapmaya hazır.

erkenci kuş 45.bölüm fragmanı

Yiğit'in planı ajansı karıştırıyor, tüm ekip hiç ummadıkları bir anda kendilerini gözaltında buluyor, yardımsa hiç beklemedikleri bir yerden geliyor. Emre, karısı ve kendisi için yeni bir başlangıç yapmayı çok istiyor. Ne iş olsa yapmaya hazır; ancak iş bulmak kolay değil. Ama her şey çok değişti, Emre artık eski Emre değil, Leyla için ne gerekirse yapar.

Sanem ve Can için yeni bir devir başlıyor; artık ortak oldular. Peki ya aşk? Kalp çarpıntısı öyle birden bire boşlukta kaybolup gidebilir mi? Can Sanem'e bunu nasıl anlatacak?

YORUMLAR 2
  • KaraVeli,´54 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle dizilerle genclerin ahlakini, giyim tarzlarini, örf adetini degistiren zihniyete artik birileri dur desin.
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    herkes istediği gibi giyinebilir ayrica ahlak açsından ne tür kötü örnek olabilirki?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar