Diriliş Ertuğrul'un Turgut Alp'i Cengiz Coşkun bombayı patlattı! Yeni projesi

TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Turgut Alp karakterini oynayan Cengiz Coşkun'un yeni projesi belli oldu. Diriliş Osman'da da yer alacak olan Cengiz Coşkun hayranlarını heyecanlandırdı.

GİRİŞ 25.06.2019 17:45 GÜNCELLEME 25.06.2019 17:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadığı Turgut Alp karakteri ile dikkatleri üzerine toplayan ve geniş bir hayran kitlesi elde eden Cengiz Coşkun oyunculuk kariyeri için önemli filme imza atacak. 

 

 

Diriliş'in yapımcısı Mehmet Bozdağ, yeni filmi 'Akıncılar' için başrolde Cengiz Coşkun ile anlaştı. Filmin başrolü için önce Kenan İmirzalıoğlu ile görüşen ancak fiyat konusunda anlaşmaya varamayan Bozdağ, Cengiz Coşkun ile el sıkıştı. Coşkun’un başrolde olacağı filmin çekimlerine bir ay içinde başlanacağı konuşuluyor.

DİRİLİŞ OSMAN'DA YER ALACAK MI?

 

 

Beş sezon yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olarak ekranlara gelecek Diriliş Osman'da Turgut Alp karakterini oynayan Cengiz Çoşkun yer alacak mı? Konuyla ilgili yapımcı Mehmet Bozdağ açıklama yapmamasına karşın gerçek tarihe göre ilerleyecek Diriliş Osman dizisinde Turgut Alp karakterinin yer alması ve Cengiz Çoşkun'un oynaması bekleniyor. Tarihte Turgut Alp’in nasıl öldüğü hakkında pek bilgi yer almasa da 14.yüzyılın başlarında hayatını kaybettiği, ve yaşamı boyunca Osman Bey’e en iyi hizmet eden askerlerden biri olduğu bilinmektedir.

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Osman 1.sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken geçtiğimiz sene olduğu gibi 2019'un Eylül - Ekim aylarında başlaması bekleniyor. Diriliş Osman 1.bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayından izleyebilirsiniz.

 

YORUMLAR 10
  • suad 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş. artık meşhur olmuş ları surekli ekrana getirmektense, yeni yeteneklere şahsiyetlere imkan verilmesi iyi. iyiki parada anlaşamamişlar. senaryo hikaye saglamsa adi cok duyulmus birine gerek yok. yetenekli olmasi yeter.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence saçını sakalını daha düzenli halde kesmeli. Sünnete uygun olarak
    Cevapla
  • e. Taşçı 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi tercih
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hey Maşallah aslanlarıma Rabbim sayılarınızı arttırsın, oynadığın her dizi bir numara olur ...
    Cevapla
  • esentepe03 4 yıl önce Şikayet Et
    sabirsizlikla bu film veya diziyi bekliyorum basarili olacagindan adimkadar eminim yüce rabbim önüne cikan engelleri bir bir kaldirsin insallah .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!