Burak Özçivit, projesi Diriliş Osman için hangi güçlüklerin altından kalktı?

ATV'de yeni yayın döneminde yayın maratonuna atılacak Diriliş Osman isimli dizi projesinin yıldızı Burak Özçivit, rolü için çok sıkı hazırlığa girişti. Diriliş Osman yapımında Osman rolünü üstlenecek Burak Özçivit tüm bir yıl boyunca haftanın beş günü sekiz saat aralıksız çalışmasını sürdürdü ve at binme - okçuluk gibi eğitimlerini de başarıyla geçere rolü için gerekli hazırlıklarını tamamlamış oldu.

Burak Özçivit, projesi Diriliş Osman için hangi güçlüklerin altından kalktı?
Burak Özçivit, projesi Diriliş Osman için hangi güçlüklerin altından kalktı?
GİRİŞ 16.07.2019 11:41 GÜNCELLEME 16.07.2019 11:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Birbirinden iddialı ve kaliteli dizileriyle izleyicisini ağırlayan ATV'nin yeni yayın döneminde ekran serüvenine başlangıç yapacak projesi Diriliş Osman'ın baş rolünde yer alacak Burak Özçivit uzun bir hazırlık sürecinden geçti. Diriliş Osman'ın yayın macerasındaki yerini almasına sayılı günler kala heyecan seviyesi tavan yapmışken Osman Bey karakterini canlandıracak Burak Özçivit, rolü için gerekli hazırlıkları tamamladı.

Hercai projesindeki Aslı Samat, tam 93 kilo birden verdi! İnanılmaz...

Şeyma Subaşı yeni bir skandala daha imza attı! Eleştiriler çığ gibi büyüdü

 

Diriliş Osman'ın için üstleneceği Osman rolü dört gözle beklenirken Burak Özçivit, tüm bir yıl boyunca Bozdağ Film Platoları'nın içerisinde yer alan spor ve binicilik tesislerinde kareografi eğitimi görmesinin yanı sıra pek çok tarihçi & sosyologlardan o dönemin tarihi ve yaşam tarzı noktasında çeşitli eğitimlerden de geçti.

Haftanın beş günü sekiz saat boyunca hız kesmeden Diriliş Osman için çalışmalarını gerçekleştiren başarılı ve yetenekli oyuncu Burak Özçivit, hem yapımcılığında hem de senaristiğinde Mehmet Bozdağ’ın bulunduğu Diriliş Osman yapımındaki rolü için uluslararası kareografi ekibi olan Nomad Grubu'nda eğitim veren Rahim Muradov'dan dövüş, kılıç ve aksiyon eğitimi gördü. Tüm bunların yanı sıra uluslararası eğitmenlerden de gerek okçuluk gerekse at binme alanında eğitim görerek Osman Bey rolü için zorlu hazırlık sürecini başarılı bir şekilde bitirmiş oldu.

ATV DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN HANGİ TARİHTE BAŞLAYACAK?

Atv ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak Diriliş Osman 1.sezon (ilk sezon) başlangıç – yayın tarihi noktasında yapımcı kanadından şu an için henüz resmi açıklama gelmedi. Fakat Burak Özçivit’in baş rolünü üstlendiği Diriliş Osman’ın Eylül veya Ekim aylarında başlaması tahmin ediliyor.

burak özçivit diriliş osman

YORUMLAR 11
  • The End 4 yıl önce Şikayet Et
    Önce Burak beyin seçimi, sonra tv kanalı seçimi. Diziyi bitirdi. Demekki dizinin bitmesi gerekiyormuş, bazı eller bitirdi. Yazık.
    Cevapla
  • Hakan karaoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Osmanı ancak enginaltanın oynaması lazım
    Cevapla
  • Muttalip 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık oldu dirilişe oynatacak başka adam bulamadınızmı Engin Altan olamaz Burak efendi yapımcı bu concon için diziyi batırdı asla diriliş gibi olamaz
    Cevapla
  • Bora 4 yıl önce Şikayet Et
    Osman gibi büyük bir imparatorlugun kurucusu islamin bekcisi bir sahsiyeti böyle bir sahsiyetsizin canladirmasi pek hos degil...tiyatro kökenli ikinci bir cihan önal bulamadinizmi??????
    Cevapla
  • maviyesil 4 yıl önce Şikayet Et
    oyunculugu harika olacak olsada oyuncu seçimi hos degil maneviyatli bir sahsiyeti canlandirmasi istegi biraz riskli oldu eski dizilerdeki rol yelpazesinden cok farkli oldugundan bence riskli ben izlemem fakat yinde izlenecegini düşünüyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi