Hercai'yle başarısında büyük ivme kaydeden Ebru Şahin'den müjdeli haber!

ATV ekranlarında nefes kesen sahnelere imza atan Hercai projesindeki Reyyan rolüyle yediden yetmişe hayran kitlesi yakalayan Ebru Şahin görünüşünü değiştirdi. Hercai yapımıyla çok hızlı bir yükselişe geçerek oyunculuk kariyerinde önemli adım atan Ebru Şahin 2.sezon (yeni sezon) öncesi bambaşka biri haline gelmesi üzerine sevenleri neye uğradığına şaşırdı.

Hercai'yle başarısında büyük ivme kaydeden Ebru Şahin'den müjdeli haber!
Hercai'yle başarısında büyük ivme kaydeden Ebru Şahin'den müjdeli haber!
GİRİŞ 29.07.2019 09:49 GÜNCELLEME 29.07.2019 09:49

ATV'de Akın Akınözü, nam-diğer Miran ile beraber Hercai isimli dizi projesiyle kamera karşısına geçen Ebru Şahin, canlandırdığı Reyyan rolüyle bir anda geniş yelpazedeki izleyici kitlesinin gözüne girmeyi başararak ekranların en sevilen yüzlerinden biri olarak karşımıza çıkmaya başladı. Daha önce pek çok dizi projesinde de kendini gösteren, ancak Akın Akınözü ile birlikte baş rol üstlendiği Hercai yapımıyla başarısını zirveye taşıyan ve kişisel sosyal medya hesabında da ciddi bir ivme elde eden Ebru Şahin görünüşünü değiştirdi.

Türk bayrağına çirkin söylemde bulunan Mehmet Akif Alakurt için soruşturma!

Hercai dizisinin sezon finali yapmasıyla beraber tatilini en iyi şekilde değerlendirerek bütün bir yılın yorgunluğunu üzerinden atan Ebru Şahin, bir yandan da işine dört elle sarılarak İsmail Hacıoğlu ile ekran önünde yer alacağı sinema filmi projesi için sıkı bir hazırlık yaptı. Şuursuz Aşk adlı beyaz perde yapımında Menekşe karakteriyle seyirci karşısına geçmeye hazırlanan Ebru Şahin'in imaj değişikliğine giderek bambaşka biri haline geldiğini gören takipçileri şaşkınlığını gizleyemedi

Tüm bunların yanı sıra yayın maratonuna kısa bir süreliğine ara veren Hercai projesinin 2.sezon (yeni sezon) çekimlerinin Ağustos ayında başlanması tahmin ediliyor. Aynı zamanda televizyondaki diğer tüm dizilerden farklı olay örgüsüyle ekranların vazgeçilmez projeleri arasına kazınan Hercai 2.sezon (yeni sezon) yayın tarihi henüz kesinleşmemekle birlikte Eylül ayı içerisinde ATV ekranlarında yer alması bekleniyor.

hercai ebru şahin değişim

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak