Diriliş Osman'a 4 bomba isim daha! Kurtlar Vadisi'nde de oynamıştı...

Diriliş Osman oyuncu kadrosu güçleniyor. Yeni sezona bomba gibi başlayacak olan Diriliş Osman ATV ekranlarında yayınlanacak. Eylül veya Ekim ayında başlaması beklenen dizinin kadrosu ise belli olmaya başladı. Başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı Diriliş Osman'a sevilen karakterler transfer olacak.

Diriliş Osman'a 4 bomba isim daha! Kurtlar Vadisi'nde de oynamıştı...
Diriliş Osman'a 4 bomba isim daha! Kurtlar Vadisi'nde de oynamıştı...
GİRİŞ 01.08.2019 15:56 GÜNCELLEME 01.08.2019 15:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Diriliş Osman oyuncu kadrosuna 4 isim daha katılıyor. Geçtiğimiz aylarda yapımcı tarafından Osman Bey karakterinin Burak Özçivit oynayacağı ve sevilen dizinin yeni sezonda ATV'de yayınlanacağı açıklanmıştı. Şimdide gözler Diriliş Osman oyuncu kadrosuna çevrildi. Peki Diriliş Osman dizisine hangi isimler katıldı? Diriliş'in yeni bölümlerinde Engin Altan Düzyatan olacak mı?

 

 

DİRİLİŞ OSMAN'A 4 İSİM DAHA TRANSFER OLUYOR.

Daha önce Neredesin Firuze filmi ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde oynayan Ragıp Savaş Osman Bey'in amcası Dündar Bey'i canlandıracak.

 

 

Ragıp Savaş

Başarılı oyuncu Ayşegül Günay, Diriliş Osman dizisinde Osman Bey'in yengesi Zühre Hanım rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Ayşegül Günay

Osman Bey'e hayat verecek olan Burak Özçivit'in partneri de belli oldu. Burak Özçivit'e TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar Berkes karakterine hayat veren Hazal Subaşı olacağı iddia edildi.

Hazal Subaşı

Diriliş Ertuğrul'da oyunculuğu ile göz dolduran bir ismin, Diriliş Osman'da da yer alacağı öğrenildi. Nurettin Sönmez, Diriliş Ertuğrul'da canlandırdığı Bamsı Beyrek karakterine Diriliş Osman'da da hayat verecek.

Nurettin Sönmez

ERTUĞRUL BEY DİRİLİŞ OSMAN'DA OLACAK MI?

Ertuğrul Bey karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Osman dizisi oyuncu kadrosunda yer almayacak. 5 sezon boyunca TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul'da yer alan Engin Altan Düzyatan yeni projelerle sevenlerinin karşısına çıkacak.

YORUMLAR 1
  • Melek 4 yıl önce Şikayet Et
    Hazal subaşi ne ya olmasin ters teper kimse izlemez deyim ben size baska bayan oyuncu bulsunlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...