Afili Aşk 13.bölüm 2.fragmanı: Muammer'in eline çok önemli bir koz geçti!

Kanal D'de seyircisini ağırlayan Afili Aşk 12.son bölümde; Ayşe, Kerem'in bunca zaman ısrarla devam ettirdiği kuşkularında ve kıskançlık krizlerinde aslında ne kadar haklı olduğunu anladı. Afili Aşk son bölümde; Kerem, Muammer hocanın yaptığı kabul edilemez hatanın bedelini ödetip darp etmesinin ardından başı belaya girerek polis ekipleri tarafından yakalandı. Peki, Ayşe için kendini riske atan Kerem'in kelepçelenerek tutuklanması üzerine Afili Aşk 13.bölüm fragmanı paylaşıldı.

GİRİŞ 11.09.2019 13:39 GÜNCELLEME 11.09.2019 13:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında 4 Eylül Çarşamba tarihinde yayınlanan Afili Aşk 12.son bölümde; Muammer Hoca, Ayşe'nin de kendisine karşı hislerinin olduğunu zannederek yakınlık gösterip niyetini belli etmesinin ardından işlerin rengi değişmeye başladı. Afili Aşk son bölümde; Muammer Hoca'nın yakın temasta bulunmasıyla birlikte başından aşağı kaynar sular dökülen Ayşe, kendisinin evli olduğunu ve asla sandığı gibi bir duygu beslemediğini yüzüne çarparak haddini çok sert bir şekilde bildirdi. Bununla birlikte Ayşe'nin yaşadığı olayın etkisini uzun bir süre üstünden atamayıp adeta buz kesilmesi Kerem'in dikkatinden kaçmazken iş yerindeki kamera kayıtları sayesinde gerçekleri öğrenip harekete geçmesinin ardından Afili Aşk 13.bölüm fragmanı bekleniyor. Muammer Hoca'nın Ayşe'ye yaptığı akıllara durgunluk veren hatayı gören Kerem ise öfkeden tamamen raydan çıkıp evi baskın düzenleyerek şiddet uygulamasının akabinde Afili Aşk 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Muammer Hoca, büyük bir yanlışın içerisinde olduğunu anlayıp pişman olsa da Ceyda'nın kanına girmesiyle birlikte kendisini darp ettiği için Kerem'den şikayetçi olmasının sahne olduğu diziye ilişkin en son gelişmeler...

 

 

Sen Anlat Karadeniz 55.bölüm fragmanı: Burnundan fitil fitil getiriyor!

AFİLİ AŞK 13.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI! GELİŞMELER...

Afili Aşk final bölümünde; Ceyda'dan, Kerem ile Ayşe'nin evliliklerinin aslında sahte olduğunu öğrenen Muammer Hoca, Kerem'e suç duyurusunda bulundu ve Kerem de polis ekipleri tarafından tutuklanarak yakalandı. Tüm bunların yanı sıra Kanal D ekranlarında kısa süre bir içerisinde izlenme rekorları kıran Afili Aşk 13.bölüm fragmanı yayınlandı. 

 

AFİLİ AŞK 13.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? YAYIN TARİHİ...

Yönetmenliğinde Serdar Gözelekli'nin yer aldığı, yapımcılığında ise Fatih Enes Ömeroğlu'nun bulunduğu ve senaryosunda İlker Arslan, Barış Erdoğan, Okşan Tavaslıoğlu ve Kübra Sülün kaleme aldığı Afili Aşk 13.bölümüyle tarihinde saat 20:00'da Kanal D ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşacak.

afili aşk son bölüm

AFİLİ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU? ÖZETİ...

Afili Aşk son bölümde; Muammer Hoca ortalığı karıştıracak bir hamle yapar. Ondan gelen bu hamle Ayşe'nin aklını karışmasına sebep olur. Bir şeylerin yolunda gitmediğini anlayan Kerem ise olaya el atar ve onların ders çalıştığı odanın kamerasına bakar. Gördüklerinden sonra deliye dönen Kerem, soluğu Muammer'in kapısında alır. Kerem'i karşısında bulan Muammer ise şaşkınlık içindedir. Öte yandan Kerem ve Volkan'ın sakladıkları kutu merak konusu olur. Bu kutunun içinde ikili ne saklamaktadır?

afili aşk 13.bölüm fragmanı

YORUMLAR 3
  • Şahika 4 yıl önce Şikayet Et
    Kerem ve ayşe büyük bir aşık var. Ama ceyda vede muhamer . Misin baba her şeyi öğrendi. Ortalık karışacak herkes ne yapacak ortalık çok ama çok kimse anlamaz dedi. Ama gerçek ne olacak. Kerem ve ayşe mutlu olmak için ellerin den geleni yapacaklar
    Cevapla
  • ayşe 4 yıl önce Şikayet Et
    ayşe kerem birbirlerini sevdiklerini söylesinler arkıt
    Cevapla
  • alpagut 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun editör
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu