Her Yerde Sen 13.bölüm 2.fragmanı: Amacına ulaştı! Tam on ikiden vurdu...

Her Yerde Sen 12.son bölümde; Alara, Selin'in her şeyin en başından itibaren Demir'den sakladığı gizli gerçeği yüzüne tokat gibi çarpmasıyla işler gittikçe içinden çıkılmaz hale dönüştü. Her Yerde Sen son bölümde; Selin'in kendisinden şimdiye kadar gizlediği sırrı kötü biçimde öğrenen Demir şaşkınlıktan küçük dilini yutarken, Selin de aşk yasağı çok daha genişlettiğini görünce herkesin içinde hayatının şokunu yaşadı. İşte, Her Yerde Sen 13.bölüm fragmanı paylaşıldı.

GİRİŞ 13.09.2019 11:16 GÜNCELLEME 13.09.2019 13:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında 6 Eylül Cuma tarihinde yayınlanan Her Yerde Sen 12.son bölümde; Alara, Selin'i Demir karşısında güç duruma sokmak ve hazmedemediği ilişkilerine gölge düşürmek amacıyla kimsenin aklına bile gelmeyecek bir girişimde bulunup elinde kozu hiç vakit kaybetmeden kullanmasının ardından işler çok farklı bir boyuta taşındı. Her Yerde Sen son bölümde; Selin, Demir'le aynı evde yaşadıkları gerçeğini iş arkadaşlarına anlattığını duymasıyla beraber kan beynine sıçrayıp tepkisi çok ağır olurken, iş yerindeki aşk yasağını daha da büyütmesi üzerine hiç hesapta olmayan bir kriz doğdu. Şirketteki herkes Demir'in aşk yasağını bu sefer kaldıracağına kesin gözüyle bakarken bu konudaki tutumunu beklenmedik şekilde giderek sertleştirmesiyle beraber büyük bir yıkıma uğrayan Selin ise arkadaşları gözünde zor duruma düşmesinin ardından Her Yerde Sen 13.bölüm fragmanı bekleniyor. Bitmeyen aşk yasağına Selin'in daha fazla dayanamayıp şirketten istifa etme kararı almasının ve Demir'e sürpriz aşk itirafında bulunmasının akabinde Her Yerde Sen 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Reynmen muhabire saldırdı: Yusuf Aktaş çirkin saldırı sonrası karakolluk oldu

HER YERDE SEN 13.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığında Ümmü Burhan ve Ömer Özgüner'in yer aldığı Karga Seven Pictures imzasıyla Fox TV ekranlarına her cuma akşamı taşınan Her Yer Sen 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Selin, her ne kadar işten ayrılma kararı alsa da Demir'i geri kazanmak için elinden geleni ardına koymazken, Demir ise ondan kaçmaya devam edip evini ayırmaya kalkmasının sahne olduğu Her Yerde Sen 13.bölüm fragmanı yine nefes kesecek.

 

 

 

HER YERDE SEN 13.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Ender Mıhlar'ın üstlendiği, senaryosunu Esra Çetek Yılmazer ve Deniz Yeşilgün'ün kaleme aldığı Her Yerde Sen 13.bölümüyle 13 Eylül Cuma tarihinde Fox TV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

HER YERDE SEN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Her Yerde Sen son bölümde; Tüm sırların ortaya dökülmesi Demir’i derinden yaralarken Demir’in tepkisi Selin için büyük bir şok olur. Selin’in üzüntüsü ile hırslanan Burak büyük bir kumar oynar. Demir hayatının kontrolünü yeniden kazanmaya uğraşırken prensiplerine sığınsa da karşısında hep Selin’i bulur. Eve gelen sürpriz bir ziyaretçi ile kırılıp dökülen ilişkileri arasında bir yol ararlarken arka arkaya gelen darbeler Demir’i zayıflatır. Ancak en zayıf olduğu anda yanında yeni bir güç bulacaktır.

YORUMLAR 2
  • ebru 4 yıl önce Şikayet Et
    çok guzel
    Cevapla
  • adsız kız :-)) 4 yıl önce Şikayet Et
    selin demiri o kadar güzel büyülemişki demir yeni bölümde kimseye söyleyemediği bütün sırlarını anlatıyor :-)) canlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum