Reynmen muhabire saldırdı: Yusuf Aktaş çirkin saldırı sonrası karakolluk oldu

Sosyal medya platformunda 6 milyonu aşkın takipçi sayısına ulaşan Reynmen, dün gece bir mekandan kız arkadaşı ile beraber çıktığında görüntü almak isteyen basın mensuplarına çirkin saldırıda bulundu. Yaşanan olayın akabinde soluğu karakolda alarak ifade veren ve son dönemlerde Ela şarkıyla büyük bir çıkış yakalayan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş polis aracında gülerek poz vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Reynmen muhabire saldırdı: Yusuf Aktaş çirkin saldırı sonrası karakolluk oldu
Reynmen muhabire saldırdı: Yusuf Aktaş çirkin saldırı sonrası karakolluk oldu
GİRİŞ 13.09.2019 12:41 GÜNCELLEME 13.09.2019 13:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz haftalarda YouTube platformu üzerinden takipçilerine sunduğu Ela isimli parçasıyla izlenme rekorları kıran Reynmen, dün gece mekandan kız arkadaşıyla birlikte çıktığında kendisine soru yönelten Show TV muhabirine akıl almaz bir saldırıda bulundu. Derdim Olsun ve Ela parçalarıyla tüm rakiplerini sollayarak müzik piyasasını alt üst eden sosyal medya fenomeni Reynmen, eski Survivor yarışmacısı Berna Keklikler ile görüntülenmesinin üzerine habercileri tehdit ederek saldırması sonucunda polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.  

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Reynmen, bir mekandan arkadaşı ile beraber çıktığı esnada muhabirin '’Nasılsınız, magazin basınına pek konuşmuyorsunuz. Biraz konuşabilir miyiz?" şeklinde yöneltmiş olduğu soru karşısında birdenbire öfkelenen Reynmen, "İndirin o telefonları" yanıtını vererek sert bir şekilde tepki gösterdi. Reynmen sonrasında kendisinden görüntü almak için uğraşan başka bir muhabirin elinden zorla telefonunu alarak görüntüleri silmeye çalışmasıyla olaylar giderek büyümeye başladı. Yaşanan gerilimin üzerine sinirlerine yenik düşen Reynmen, muhabir Akif Yaman'ı darp ederek tokat attı. Darp vakasının ardından muhabirler olay yerinden ayrılarak karakola gidip Reynmen’den şikayetçi oldular.

 

 

Yusuf Aktaş Muhabire Saldırı

Emniyet mensuplarının gözaltına aldığı Reynmen ise Sarıyer Polis Karakolu'na götürüldü. Polis aracında görüntülenen Reynmen, kameralara bakarak gülmesi ise herkesi şaşkına uğrattı.

İşte, olayla ilgili şikayetçi ifade tutanağı...

reynmen yusuf aktaş muhabire saldırı

REYNMEN LAKAPLI YUSUF AKTAŞ KİMDİR?

Derdim Olsun ve Ela isimli müzik parçalarını seslendiren sosyal medya fenomeni olan Reynmen gerçek ismi Yusuf Aktaş’tır. Aslen Sivaslı olan Reynmen, 06 Aralık 1996 senesinde hayata gözlerini açmıştır. İstanbul'da büyüyen ve Bağcılar ilçesinde yaşayan Reynmen, ilkokul öğrenimini Ahmet Kabaklı Okulunda ve Fatih Sultan Mehmet okulunda bitirirken, lise öğrenimi için de Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde geçiş yapsa da tamamlayamayınca Açıköğretim’den eğitimini bitirmek durumunda kalmıştır.

REYNMEN'İN ALDIĞI REKOR GELİR NE KADAR? KONSER & REKLAM ÜCRETİ!

Konserlerinden 150 bin ila 180 bin TL gelir elde eden Reynmen, reklamdan ise 1 milyon TL ücret aldığı ortaya çıktı.

ALEYNA TİLKİ'NİN REKORUNU KIRDI!

YouTube üzerinden paylaştığı çeşitli videolarla takipçisini günden güne arttıran Yusuf Aktaş 25 Ocak 2019 tarihinde paylaştığı Reynmen - Derdim Olsun şarkısıyla ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin ilk 24 saatte kırdığı 6.3 milyon izlenmeyi geride bırakarak Türkiye izlenme rekorunu kırmayı başarmıştır.

REYNMEN'İN ELA PARÇASI NE KADAR İZLENDİ?

Reynmen'in Youtube üzerinden 12 Temmuz 2019 tarihinde yayınladığı Ela şarkısı ise, bir saat içerisinde 3 milyon izlenme sayısına erişerek yeni bir Youtube Türkiye rekorunu kırmış oldu. Ela paylaşılır paylaşılmaz ilk on dakika boyunca da 400 bini aşkın izlenme sayısı elde etti. Şu anki verilere göre de Ela izlenme sayısı 160 milyona ulaştı...

reynmen

YORUMLAR 1
  • Kral 4 yıl önce Şikayet Et
    Soytarılığın adı sosyal medya fenomeni oldu izlemeyin prim vermeyin böylelerine
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı