Diriliş Osman'ın başrolüne beklenmedik isim: Özge Törer kadroya dahil oluyor

Diriliş Ertuğrul'un final yapmasının ardından ATV'de yayınlanacak olan Diriliş Osman oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Diriliş Osman'da Malhun Hatun oynamak için Özge Törer ile anlaşma sağlandığı iddia edildi. Peki Diriliş'in yeni sezonda oyuncu kadrosunda yer alacak Özge Törer kimdir?

Diriliş Osman'ın başrolüne beklenmedik isim: Özge Törer kadroya dahil oluyor
Diriliş Osman'ın başrolüne beklenmedik isim: Özge Törer kadroya dahil oluyor
GİRİŞ 26.09.2019 08:54 GÜNCELLEME 26.09.2019 08:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Diriliş Osman oyuncu kadrosuna Özge Törer dahil oluyor. Bu sezon ATV ekranlarında yayınlanacak Diriliş'in başrolünde Burak Özçivit ile birlikte Malhun Hatun oynamak için Özge Törer ile anlaşma sağlandığı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde kadın başrol oyuncusu için bir çok isim öne plana çıkmasına rağmen kriterlere uymadığı için anlaşma sağlanamamıştı. Dizinin başlamasına 1 aydan az bir zaman kala Diriliş Osman'ın oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. 

 

 

BURAK ÖZÇİVİT'İ TAKİP ETMEYE BAŞLADI

Diriliş Osman dizinde Burak Özçivit birlikte başrolde yer alacağı iddia edilen Özge Törer sosyal medya hesabından başarılı oyuncuyu takip etmeye başladı.

 

 

DİRİLİŞ'İN OYUNCU KADROSUNA DAHİL OLAN ÖZGE TÖRER KİMDİR?

Özge Törer, hala üniversitede eğitimine devam etmektedir. 2017- 2018 eğitim öğretim yılında Muğla Sıtkı Kocaman Üniversitesi sahne sanatları bölümünü kazanmıştır. Özge Törer bu zamana kadar hiç bir dizi de ve sinema filminde rol almamıştır. Girdiği Diriliş Osman seçmelerinde yapımcı Mehmet Bozdağ'ı hem yeteneği hemde güzelliği ile büyülemeyi başarmıştır. Özge Törer, Burak Özçivit ile partner olacak ve Malhun Hatun karakterini oynayacaktır.

OYNAYACAĞI MALHUN HATUN KİMDİR?

Doğum tarihi tam bilinmemekle beraber, Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Gazi’nin 1280 yılında evlendiği ilk eşi ve ikinci padişah Orhan Gazi’nin annesidir. Ayrıca, İslam ilahiyatçısı ve din bilgini Şeyh Edebali’nin kızıdır.

DİRİLİŞ OSMAN OYUNCU KADROSUNA KİMLER KATILACAK?

Yeni sezonu merakla beklenen Diriliş Osman'ın oyuncu kadrosu güçleniyor. Savaş sahneleriyle izlenme rekorları kırmayı hedefleyen Diriliş büyük değişikliklere gidiyor. İşte Diriliş Osman'ın ilk sezonunda kadroda yer alacak isimler

Aslıhan Karalar
Ragıp Savaş 
Ayşegül Günay
Hazal Subaşı
Saruhan Hünel

Diriliş Osman

YORUMLAR 3
  • Yorumcu usta 4 yıl önce Şikayet Et
    Özge Törer bebek yüzlü. gençlik dizileriyle başlamalı bence. Malhun hatun u taşıyamaz. Hazal Subaşı da Çukurun Yamaç ının . :) Ne olur bilmem. biran önce başlasada görsek. Bakın Fatih başladığında bu dizi 10 bölüm sürmez demiştim aynen de öyle oldu. Çünkü önemli olan süreci nakış nakış izleyiciye sevdirerek özümseyerek izlettirebilmek.
    Cevapla
  • diriliş hastası 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi artık yayınlayın şu diziyi.
    Cevapla
  • abdulhamidhan 4 yıl önce Şikayet Et
    şu açiklari kapalo rolde oynatacaginiza kapalilari oynatın hiçyoktan rolü oynamakta zorluk cekmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi oylama! ABD, Filistin'in devlet olarak tanınmasını veto etti
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi