Yemin 87.bölüm fragmanı: Emir en sonunda kendini aşka teslim ediyor...

Kanal 7'de yayınlanan her bölümü soluk soluğa takip edilen Yemin 86.son bölümde Emir'in Reyhan'a nasıl bir karşılık vereceği gözler önüne seriliyor. Yemin son bölümde; Reyhan tarafından hiç ummadığı bir anda duygu yüklü kelimeler işiten Emir'in aklı başından giderken artık önemli bir yol ayrımına girmiştir. Yemin 87.bölüm fragmanı ekranda mı?

Yemin 87.bölüm fragmanı: Emir en sonunda kendini aşka teslim ediyor...
Yemin 87.bölüm fragmanı: Emir en sonunda kendini aşka teslim ediyor...
GİRİŞ 01.10.2019 22:44 GÜNCELLEME 02.10.2019 07:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Serkan Mut'un oturduğu Karamel Yapım imzasıyla Kanal 7 ekranlarına taşınan Yemin 86.son bölümüyle 30 Eylül Pazartesi tarihinde izleyici kitlesini ağırladı. Senaryosunu Nazmiye Yılmaz'ın kaleme aldığı ve yapımcılığını ise Armağan Pertez'in üstlendiği Yemin son bölümde; Reyhan'ın aşk dolu sözleri karşısında derinden etkilenen Emir öylece donup kalırken artık ilişkilerinde ciddi bir dönemece girdiğinin de bizzat farkındadır. Reyhan, tüm kalbini en içten ve samimi duygularıyla açtığı halde Emir'in o an hiçbir tepki vermemesinden yakınırken, Emir ise ilişkilerinin gidişatını baştan aşağı etkileyecek bir seçim yapmak zorundadır. Baş rollerinde Özge Yağız (Reyhan) ve Gökberk Demirci (Emir)'nin yer aldığı Yemin 87.bölüm fragmanı da seyircisine her zamanki gibi etkileyici sahneleri sayesinde unutulmaz anlar yaşatacak.

Tüm cesaretini toplayan Emir'in Reyhan'ı kolundan tuttuğu gibi, ''Seni alıyorum ve evine götürüyorum, bu kadar!'' sözlerini sarf etmesi geceye damgasını vurdu. 

Yemin 85.bölüm fragmanı: Emir bir kez daha Reyhan'ın hayatını kurtarıyor!

 

 

YEMİN 87.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün seyircisinin yaşanan tüm gelişmeleri yakın mercek altına aldığı Yemin 87.bölüm fragmanı yayınlandı. 

YEMİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER YER ALMAKTADIR?

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

YORUMLAR 5
  • Lale 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık izlemek istemiyorum çünkü cemre ve Cavidan bi Sürü oyunlar yapıyor artık açığa çıksın emir öğrensin bıktık yalan dolan cemrenin entrikaları yeter
    Cevapla
  • Ali karataş 4 yıl önce Şikayet Et
    cemrenin şeytanlıkları emir tarafından görülsün yeter attık
    Cevapla
  • ilbilge 4 yıl önce Şikayet Et
    bu dizide akıl mantık yok sadece emirle reyhanın möl möl bakışları var 1,5 saat izliyosun ama bir milim yol alamıyosun.
    Cevapla
  • ceyda 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence çok güzel oynoyorlar ben çok beğenerek izliyorum başarılar dilerim oyuncu arkadaşlara
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    emirle reyhanın ilişkisi , cemrenin oyunlarının ortaya cıkmaması iyice sıktı artık..eminim herkeste böyle düşünüyordur ve izlemeyeceğim artık..çok sacmalamaya başladılar.. cemre reyhanı kaçırttığında bir evde hapsettiğinde bile polis araştırmasıyla herşey ortaya çıkardı..araştırma bile yapılmadı..her bölümdede aynı sacmalılar zinciri devam ediyor..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!