Benim Adım Melek 6.bölüm fragmanı: Alpay burnundan fitil fitil getiriyor!

Benim Adım Melek 5.son bölümde; Konakta Alpay'ın gerçekleştirdiği çarpıcı konuşma Melek'in güç bir durumun içerisinde kendisini bulmasına zemin hazırladı. Benim Adım Melek son bölümde; Hiç beklenmedik bir anda Seyit Ali'nin evden kaçma girişiminde bulunması her türlü sınavdan geçen Melek'in acılar içinde boğulmasına sebebiyet verdi. Benim Adım Melek 6.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 27.10.2019 22:14 GÜNCELLEME 27.10.2019 22:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarında yayın maratonuna yeni atılan çiçeği burnunda dizi projesi Benim Adım Melek 5.son bölümde; Alpay'ın evlatları ile beraber geri dönme kararı alması sonucunda Melek'in çaresizlikten eli kolu bağlanıp ne yapacağını bilemez hale gelmesine neden oldu. Benim Adım Melek son bölümde; Yerinde durmak nedir bilmeyen ve çıkarları için elinden geleni ardına koymayan Alpay'ın hakkında Melek hakkında sarf ettiği ''Melek beni boşadı'' şeklindeki sözü ipleri tamamen kopma noktasına getirdi. Seyitali ise kızına karşı içinde uzun seneler boyunca beslediği öfke ve üzüntü gibi duygulardan ne yaparsa yapsın vazgeçemezken, Melek de herkesten sır gibi sakladığı gerçekleri artık haykırabilmek adına güç toplamaya çalışmasının ardından Benim Adım Melek 6.bölüm fragmanı bekleniyor. Diğer taraftan kaşla göz arasında konaktan kimsenin haberi bile olmadan kaçan Seyitali'nin hiçbir yerde olmadığını son anda fark eden Melek'in dünyası başına yıkılırken, başına bir felaket gelmeden dedesi tarafından bulunmasıyla ortamın bir anda durulmasını sağlamasının akabinde Benim Adım Melek 6.bölüm fragmanı yayınlandı.

BENİM ADIM MELEK 6.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal'ın üstlendiği ve yönetmenliğinde Cem Akyoldaş'ın bulunduğu ÜS Yapım imzasıyla her çarşamba TRT 1 ekranlarına taşınan Benim Adım Melek 6.bölüm fragmanı izleyici kitlesiyle buluştu. Senaryosunu Berfu Ergenekon ve Nilüfer Özçelik'in kaleme aldığı ve kısa zaman içinde büyük çıkış yakalayan dizinin beklenmedik gelişmeleri de içerisinde barındıran yeni bölüm fragmanında ortalık giderek karışıyor.

 

 

BENİM ADIM MELEK 5.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

benim adım melek

BENİM ADIM MELEK 6.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu; Nehir Erdoğan, Kutsi, Mustafa Mert Koç, Kaan Çakır, Şerif Sezer ve Rabia Soytürk gibi isimlerin oluşturduğu ve yayın hayatına giriş yaptığı ilk günden itibaren konusu ve senaryosuyla yoğun ilgi gören Benim Adım Melek 6.bölümüyle 30 Ekim Çarşamba tarihinde saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

YORUMLAR 1
  • ömer faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    süper dizi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu