Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148.bölüm fragmanı: 'Onları tuzağa biz çekeceğiz!'

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147.son bölümde; Hızır, Ali'nin hayatını kurtarabilmek için Altan'la anlaşma yolunu tercih etmek mecburiyetinde kalırken Tipi'nin hamlesi işlerin rengini değiştirdi. Sınırsızlar adı verilen ekiple beraber işbirliği gerçekleştiren Altan'ın hedeflerine ulaşabilmek için Tufan'ın yeğeninin canına kıymasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 18.11.2019 14:28 GÜNCELLEME 18.11.2019 14:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ATV'de 12 Kasım Salı tarihinde ekrana taşınan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147.son bölümde; Şafak Sınırsız isimli kişinin başını çektiği Sınırsızlar ekibi, Altan ile beraber ortaklık kurup Çakırbeyliler'in güç durumda bırakacak eylemlerde bulunmaya başladılar. Altan, kendisinin safında olan Sınırsızlar ekibinden aldığı destek sayesinde gücüne güç katarken, Hızır'ın ise Ali'nin canını kurtarmak adına Altan'la uzlaşmaya varmak zorunda kalmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Altan'la işbirliği kuran Sınırsızlar ekibi hiç vakit kaybetmeden faaliyete geçerek Çakırbeyliler'in adamı olan Tefo'yu vurup yere indirirken, Altan ise amaçlarına ulaşabilmek noktasında tamamen raydan çıkarak Tufan'ın yeğeni Kemal'in yaşamına son verdi. Hızır, ölümle burun buruna gelen Ali'nin sağ kalabilmesi için Altan'ın şantajına boyun eğip içerisinde çok mühim bilgilerin bulunduğu bilgisayarı vereceği esnada Tipi'nin hamlesi ortalığı birbirine kattı.

Kin, öfke ve intikamla dolup taşan Tipi'nin Altan'ı boğmaya çalışarak canına kast etmesi olayların fitilini ateşlerken, Melike Meftun'un da yeğenleri ile birlikte hain planlarını sürdürmesinin sahne olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148.bölüm fragmanı izleyici kitlesi tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 148.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarında her Salı akşamı soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

EDHO SON BÖLÜMDE TİPİ, ALTAN'IN CANINA KAST EDİYOR...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 148.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunu Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148.bölümü 19 Kasım Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 4
  • Mete TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk bölümden itibaren severek izliyordum. Ancak son bölümler iyice basitleşti. Mesela; İlyas, Behzat ve yanındakilerle yapılan çiftlik baskını tam bir rezalet, ellerinde tabancayla attıklarını bir mermiyle öldürdüler, hemde karşıdakilerin ellerinde otomatik tüfek olduğu halde. Ellerinde otomatik tüfek ve yüzleri maskeli kişiler resmen robot gibi duruyorlar. Sayın yönetmen biraz kalite, biraz ciddiyet lütfen. Kurtlar Vadisinin son bölümlerine benzediniz.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    bende en basindan beri izliyorum inan okadar sıkıcı kadinlar ön planda mafya olmus sacmalik resmen
    Cevapla
  • İsmail AYTAÇ 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın senarist işin cılkı çıktı....Böyle giderse vatandaşın gözünde devlet memurlarını sıfırlayacaksınız...Silah tacirleri Devlet Memurlarından daha vatan sever olamaz....
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    HAKLISIN... Sen geçmiş yıllarda (yakın geçmişte) içimize sızan ve yuvalanan VATAN hainlerinin deşifre edilirken uyku halindemiydin, yoksa gaflet halinde mi? Burada devlet adamlarının sadakati konu edilmiyor. Hain insanların devletin önemli yerlerine nasıl gelebildiği konu ediliyor. Sen daha iyi bilirsin... Bence böyle.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!