Mucize Doktor oyuncusu Yasemin Özilhan kesin tavrını koydu! Hayır diyecek...

Televizyon ekranlarında perşembe akşamı birbirinden çarpıcı olaylara sahne olan Mucize Doktor'da konuk oyuncu olarak ağırlanan Yasemin Özilhan'ın projeyi kabul etme nedeni belli oldu. Heyecanın bir an bile eksik olmadığı Mucize Doktor'a transfer olmasıyla tüm dikkatleri üzerine çeviren isim Yasemin Özilhan, çok güzel bir amacı gerçekleştirmek için bu yapımda yer aldığını ifade etti.

Mucize Doktor oyuncusu Yasemin Özilhan kesin tavrını koydu! Hayır diyecek...
Mucize Doktor oyuncusu Yasemin Özilhan kesin tavrını koydu! Hayır diyecek...
GİRİŞ 19.12.2019 14:28 GÜNCELLEME 19.12.2019 14:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sağlam oyuncu kadrosu ve seyircisini etkisi altında bırakan olay örgüsüyle büyük bir sükse yakalayan Mucize Doktor projesinin oyuncu kadrosuna adını yazdıran Yasemin Özilhan geniş bir kitlenin konuştuğu isim haline geldi. Bundan on yıl önce Doktorlar adlı dizi projesinde oyunculuk yeteneğini sergileyen ve canlandırdığı Ela karakteriyle hafızalar kazınan Yasemin Özilhan'ın uzun bir aradan sonra işi kabul etme nedeni gün yüzüne çıktı. 

 

 

Kutsi (Levent Atahanlı) ile beraber baş rolünü üstlendiği Doktorlar yapımının ardından oyunculuk serüvene son verip ekranlardan uzak kalan Yasemin Özilhan'ın radikal bir karar alarak Mucize Doktor'da kendini göstermesi özellikle sosyal platformda gündem olmuştu. İzzet Özilhan'la mutlu bir evliliği olan ve genel olarak vaktini eşi ve iki kızıyla beraber geçiren Yasemin Özilhan çok güzel bir amacı gerçekleştirmek için Mucize Doktor dizisinde rol almaya başladığını belirtirken, buradan elde edeceği ücretle de bir hayır kurumuna bağışta bulunacağının özellikle altını çizdi.

Mucize Doktor’da yeniden ‘’Ela’’ rolüyle izleyicisinin karşısına geçen Yasemin Özilhan önemli açıklamalar gerçekleştirerek, “Güzel, keyifliydi. Güzel bir amaç için yaptım. En önemlisi o benim için.2009’da bitirdim, 10 yıl 2019’da konuk oyuncu olarak aldım. Çok keyifliydi, eski anılarımı yaşadım tekrar. Güzeldi” şeklinde ifadelere yer verdi. Öte yandan şayet Mucize Doktor dışında farklı bir projeden teklif gelmesi halinde reddedeceğini ve farklı bir iş olmasıyla nedeniyle bu projeyi onayladığını sözlerine ekledi.

 

 

YORUMLAR 4
  • Furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Dr. Ela'nın sadece gözleri geri gelmiş. Gerisi kim bilen var mı? Para insanı değiştiriyor derlerdi. Tipik bir örneği. Biz, Dr. Ela'yı eski haliyle sevmiştik. Bu ne lan. Evrim geçirmiş tuhaf bir tip olmuş
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    hahahha
    Cevapla
  • G.antep27 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynn evrim geçirmiş. 35 yadindaymis ama 45 gorunuyor.
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Tipsizin biri gelmiş tip yorumu yapıyor ya, komiksin dostum. Arada aynaya bak, yıllar sana cila çekmiyor diye düşünüyorum :))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası