Mucize Doktor'da bu olaya dikkat kesildiler! Soru işaretlerini ortadan kaldırdı

Mucize Doktor projesiyle beraber ekranlara dönüş yapan Yasemin Özilhan bir kez daha sosyal medya trendine girerek adından söz ettirdi. Doktorlar yapımında Yasemin Özilhan'ın baş rolünü üstlendiği Ela Altındağ karakterinin evlenip evlenmediği konusu akılları kurcalamıştı. Mucize Doktor'un yayınlanan son bölümünde izleyici kitlesi tarafından merak edilen ''soy adı'' ayrıntısı nihayet paylaşıldı.

Mucize Doktor'da bu olaya dikkat kesildiler! Soru işaretlerini ortadan kaldırdı
Mucize Doktor'da bu olaya dikkat kesildiler! Soru işaretlerini ortadan kaldırdı
GİRİŞ 26.12.2019 09:27 GÜNCELLEME 26.12.2019 09:27
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Bir dönemin en çok izlenen dizi projelerinden Doktorlar'da Ela Altındağ rolünü üstlenen Yasemin Özilhan çok uzun yılların geçmesinin ardından ilk kez Mucize Doktor projesinde kendini gösterdi. Seyirciler, Yasemin Özilhan'ın on yıl aradan sonra yeniden ''Doktor Ela'' rolüyle Mucize Doktor yapımında oyunculuğa atılmasına bir hayli mutlu olmuş ve sosyal medya platformunda pek çok tebrik ve destek mesajları yağmuruna tutulmuştu.

 

 

Ancak Mucize Doktor izleyicilerinin aklını kurcalayan tek bir soru kalmıştı: Yasemin Özilhan'ın yıllar önce Doktorlar dizisinde canlandırdığı Doktor Ela karakteri evlendi mi?

Geniş bir kesimin merak duyduğu ve sosyal medya paylaşımlarına da dahil ettiği sorunun yanıtı çok geçmeden Mucize Doktor projesinde paylaşıldı. 19 Aralık Perşembe tarihinde seyircisinin karşısına geçen son bölümünde göze çarpan bir ayrıntıya yer verilerek Doktor Ela karakterinin soy adının değişmeyip Altındağ olarak verilmesi ve dolayısıyla evlenmeyerek mesleki alanda büyük bir ilerleme kaydettiği görüldü. Bilindiği üzere Doktorlar dizisinde Levent Atahanlı rolünü üstlenen Kutsi, senaryo gereği düğün günü Yasemin Özilhan'ın canlandırdığı Ela Altındağ'ı terk etmişti.

 

 

YASEMİN ÖZİLHAN, YENİDEN SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU...

Mucize Doktor dizisinin takip eden kişiler Doktor Ela Altındağ karakterini evlenmediğini görünce sosyal medya platformu aracılığıyla mutluluk paylaşımlarına yer verdi. İşte, Yasemin Özilhan'la ilgili kullanıcılar tarafından gerçekleştirilen o paylaşımlardan bir kısmı...

-Tüm Türkiye rahat bir nefes alabiliriz

-Doktor Ela "Altındağ" olarak kalmış

-Doktor Ela, Altındağ olmuş. Artık rahat biR uyku çekebilirim

-Ela Altındağ... hmmm... finalde evlilik teklifi eden Levent’ten sanırım düğünde bırakıp gitmenin intikamı alınmış.

-Ülkecek derin Bi ohh çektik Ela Altındağ

-Yemin ederim rahatladım sonunda Ela Altındağ olarak kalmış

YORUMLAR 22
  • pinacolada 4 yıl önce Şikayet Et
    belki evlenip boşandı
    Cevapla
  • Boş 4 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş boş
    Cevapla
  • Fevziye 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir fransız ile evliydi dizide döndüğünde
    Cevapla
  • Sinusî 4 yıl önce Şikayet Et
    Hanımlar beyler bilmiyorsanız söyleyeyim, Kudsî doktorluğu bırakıp Gaziantep’ e döndü locada bakırcılık yapıyor. Elâ’ dan sonra bir darbe de Melek’ ten yedi, boş vakitlerinde bir bağ evinde kankasıyla Elâ gözlüm türküsünü çığırıyor. Ailesi onu bir öğretmenle evlendirmeki istiyor ama Kudsî’ den bir cacık olmaz. Herkese arslan görmüş yaralı Buffalo gibi bakıyor, değişik bir adam.
    Cevapla
  • omer 4 yıl önce Şikayet Et
    banane lan evlendimi evlenmedimi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak