O Ses Türkiye'de sunucu Acun Ilıcalı'nın itirafı damga vurdu: '9 yıl sonra...'

Televizyon ekranlarında birbirinden renkli yarışmacıların müzik şöleni yaşattığı O Ses Türkiye'de sunucu Acun Ilıcalı'nın bile şaşkınlığını gizleyemediği bir olay yaşandı. Her hafta müzik seslendirmesi konusunda kendine güvenen isimlerin yarıştırdığı O Ses Türkiye'de, Sibel Benekli ve oğlu Doğuş Özergin aynı sahneyi paylaşarak beraber düet gerçekleştirdiler.

O Ses Türkiye'de sunucu Acun Ilıcalı'nın itirafı damga vurdu: '9 yıl sonra...'
O Ses Türkiye'de sunucu Acun Ilıcalı'nın itirafı damga vurdu: '9 yıl sonra...'
GİRİŞ 25.12.2019 10:49 GÜNCELLEME 25.12.2019 10:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın sunumunu üstlendiği ve jüri kadrosunda Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan ve Hadise'nin yer aldığı O Ses Türkiye'nin 22 Aralık Pazar tarihinde yayınlanan bölümünde bir ilk meydana geldi. Yarışmaya katılan Doğuş Özergin, ''Yokluğunda'' isimli müzik parçasıyla sahne performansını sergileyip jüri üyelerini kendisine döndürdü.

Gerek jüri üyeleri tarafından gerekse ekran başındaki ve stüdyodaki izleyicilerin büyük beğeni toplayan Doğuş Özergin'in akabinde annesi Sibel Benekli de O Ses Türkiye'de sahne performansını başarılı bir şekilde ortaya koydu. Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ise program esnasında büyük sürprizi duyurarak, Sibel Benekli ve Doğuş Özergin'in anne-oğul olduklarının özellikle altını çizdi.

 

 

Bu gelişmelerin sonrasında Sibel Benekli ve oğlu Doğuş Özergin ikilisi birlikte O Ses Türkiye sahnesine çıkarak muhteşem bir düet gerçekleştirirken, TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı ise bir ilki yaşadıklarını vurgulayarak heyecanını paylaştı.

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye sahnesini paylaşan anne-oğulla ilgili, "9 yıl sonra ilkleri yaşamak zordur. 400 program yapmışızdır. Bir ilki yaşıyoruz büyük keyif alıyorum" şeklinde ifadelere yer verdi.

Tüm bu detayların yanı sıra O Ses Türkiye'de hayrete düşüren başka bir olay daha yaşandı. Jüri Murat Boz, yarışmacı Sibel Benekli'nin 7-8 yıl evvel kendisine vokalistlik yaptığını ilan etti. Acun Ilıcalı da ekrana Murat Boz ve Sibel Benekli'nin sahnede çekilen bir fotoğrafını yansıttı.

o ses türkiye

YORUMLAR 10
  • HUSEYİN Doganer 4 yıl önce Şikayet Et
    Basarısı super Cok calıstı gezdi gördü Basarıyor adam. Allah yolunu acık etsin unutulan kisilerin hep elinden tuttu.. Yetenekte elemelere katıldım tiyadro grubu kuramadım oyuzden devam edemedim
    Cevapla
  • Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence herdalda oynuyor bu herif
    Cevapla
  • Mehmet ada 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir ilke daha imza atsanda 20 milyon insanin ana dili olan kürtçeyede izin versen diyorum. Hic kimsenin duymadığı bir dil serbesteken bu ülkenin vatandaşının dili yasak hadi adamsan kürtçe söylemek isteyenleri engelleme
    Cevapla
  • Mehmet ada 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışın var kardeşim her insan anasından doğduğu zaman hangi dili öğreniyorsa o dil onun anadilir. O sana göre öyle olabilir. Ama gerçek öyle değil. Öyle analar varki turkiye de tek kelime türkçe bilmezler onlarin doğurduğu çocukların anadili türkçe olmaz . Zaten eğer inananlardan isen söylediğin şey kur'an ada aykırı.
    Cevapla
  • Battal Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de yaşayan her vatandaşın ana dili Türkçe'dir. Bu da böyle biline.
    Cevapla
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu adamında kanalınında reklamını yapmayın,ne kadar gezici çapulcu varsa hepsine kanalında iş veriyor, kendinide Reis'e yakın gösterip rant elde ediyor.
    Cevapla
  • öz 4 yıl önce Şikayet Et
    acun sacma sapan bir program yapma yeter artık.
    Cevapla
  • Battal Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    İzlemiyorsan saçma sapan olduğunu nereden biliyorsun? İzliyorsan neden saçma sapan diyorsun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi