Sefirin Kızı Uraz Kaygılaroğlu, felaketin eşiğinden döndü! O yöntem sayesinde...

Star TV yeni yayın döneminde ekran serüvenine başlangıç yapan Sefirin Kızı isimli dizi projesinde Uraz Kaygılaroğlu verdiği kilolarla yıllar içerisinde tanınmaz hale geldi. Baş rolünü üstlendiği dizide Gediz karakteriyle izleyici karşısına çıkan Uraz Kaygılaroğlu büyük değişimiyle görenleri hayrete düşürdü. İşte, Sefirin Kızı projesiyle kariyerinde yükselişe geçen Uraz Kaygılaroğlu'nun eski ve son hali!

Sefirin Kızı Uraz Kaygılaroğlu, felaketin eşiğinden döndü! O yöntem sayesinde...
Sefirin Kızı Uraz Kaygılaroğlu, felaketin eşiğinden döndü! O yöntem sayesinde...
GİRİŞ 31.10.2020 09:22 GÜNCELLEME 31.10.2020 09:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Star TV'de ekran macerasına iddialı bir giriş yapan Sefirin Kızı adlı yapımın oyuncu kadrosunda yer alan Uraz Kaygılaroğlu geçmişten bugüne değişimiyle görenleri şaşkına uğrattı. Oyunculuk kariyerinde Ege'nin Hamsisi, Pis Yedili ve Baba Candır gibi televizyon projelerinde kameralar önüne geçen Uraz Kaygılaroğlu, yıllar içerisinde verdiği ciddi kilolarla beraber bambaşka biri haline dönüştü. Şimdilerde Sefirin Kızı dizisinde üstlendiği Gediz rolüyle geniş bir hayran kitlesi elde eden başarılı ve yetenekli oyuncu, katıldığı canlı yayın sırasında geçmişte 140 kilodan 76 kiloya kadar düştüğünü itiraf etmişti. 

Sefirin Kızı projesiyle izleyici kitlesinin beğenisini ve takdirini toplayan Uraz Kaygılaroğlu kilo verme süreci ile ilgili olarak, “Annem sağlığımdan dolayı çok endişeleniyordu ve bana 'Sen uyurken yatağından garip sesler geliyor. Zayıfla artık, öleceksin' diyordu. Onun ısrarları üzerine bir diyetisyene gittim. Eve geldiğimde annem listeyi gördü ve 'Bu listeyi sana diyetisyen vermiş olamaz burada çok yemek var' diyerek bana inanmadı. Tıbbi bir operasyon falan geçirmedim. Diyetle kilo verdim. Bir gün kuzenim Meriç ile giyinirken ki kendisi çok zayıftır. Çorabımı çekmek için eğildim. O sırada kuzenim 'Eğil de bir göbeğine bak' dedi. O laf benim çok ağrıma gitti. Sonra yememeye başladım ve 15-20 kilo verdim.” şeklinde ifadelere yer verdi. 

uraz kaygılaroğlu

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?

30 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açan Uraz Kaygılaroğlu'nun Ada adında bir kız çocuğu bulunmaktadır. Üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Reklamcılık bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur.

2011 yılında yayınlanan Pis Yedili adlı dizi projesinde canlandırdığı Can karakteriyle seyircinin ilgisini kazanan Uraz Kaygılaroğlu, TRT1'de seyircisiyle buluşan Yedi Güzel Adam isimli dizi projesinde yer alarak Adil Erdem Beyazıt rolünü üstlenmiştir. 

Hem Türkiye'de hem de Azerbaycan'da popülaritesini artıran Baba Candır yapımında Haluk Güney karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, Tam Zamanı isimli bilgi yarışması programında da sunuculuk görevinde bulunmuştur.

sefirin kızı gediz

YORUMLAR 6
  • ata 4 yıl önce Şikayet Et
    Es es dizisinde oynadı ilk önce
    Cevapla
  • Anonim 4 yıl önce Şikayet Et
    Rolünün hakkını veriyorsun
    Cevapla
  • Rabi 4 yıl önce Şikayet Et
    güzel insan uraz
    Cevapla
  • Anonim 4 yıl önce Şikayet Et
    Gediz rolüne baya hayran kaldım.
    Cevapla
  • AYŞE 4 yıl önce Şikayet Et
    baba candırrrrrr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi