Zuhal Topal'la Sofrada'da sesler giderek yükseldi! Hararetli tartışma ortamı...

Saadet Kaçar, Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu haftanın öne çıkan isimleri arasında bulunuyor. 23 - 27 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen programda yer alan Saadet Kaçar dobra açıklamalarıyla tüm dikkatleri üzerine topladı. Özellikle sosyal medya platformunda adından söz ettiren Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacısı Saadet Kaçar aslında kimdir? İşte, hakkında bilinmeyen ve merak konusu haline gelen ayrıntılar...

GİRİŞ 28.12.2019 10:02 GÜNCELLEME 28.12.2019 10:02
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yarışmacı gelin adaylarını ve yemek puanlaması yapan kayınvalideleri aynı çatı altında buluşturan televizyon programı Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta da yankı uyandıran olaylara imza attı. 25 Aralık Çarşamba tarihinde Zuhal Topal'la Sofrada programının izleyici kitlesiyle buluşan 303.bölümünde Saadet Kaçar isimli gelin adayı yarıştı.

 

 

Yarışma sırasında sarf ettiği açıklamalarla seyircisinin ilgisini çekmeyi başaran ve sosyal mecrada da kullanıcıların konuştuğu bir isim olan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacısı övgü yağmuruna tutuldu. Her ne kadar kendisini sert sözlerle eleştiren kayınvalideler hakkında söyledikleri nedeniyle bazı kimseler tarafından hoş karşılanmayıp saygısızlık şeklinde yorumlanırken, çoğu kişinin de desteklediği bir yarışmacı olarak kabul gördü.

Doğal halleriyle de izleyici kitlesinden tam not alan yarışmacısı şimdiye kadar ezilen bütün gelinlerin temsilcisi olarak nitelendirildi. 

 

 

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI SAADET KAÇAR KİMDİR?

Dobra açıklamalarıyla gündeme gelen Saadet Kaçar, aslen Adana'lıdır ve 2 tane çocuğu bulunmaktadır. 36 yaşında olan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacısı eşi ile arasında yaş farkı olmasından ötürü kayınvalidesi tarafından istenmeyip kabullenilmediğini ifade etmektedir. Yarışmadan birinci çıkması durumunda büyük ödül olan 15 bin TL'yle ayrı eve çıkıp kayınvalidesinden kurtulmak istediğini dile getirmiştir.

YORUMLAR 11
  • yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    bu haftaki bölümün en iyi yarışmacısı 15 bini hak etmişti severek izledim ama gelin adaylarının yarışmadan çok kaynanaların misafir olduğunu unutmamaları gerekir paradan çok saygı her şeyin önündedir eleştirmeyelim
    Cevapla
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyim, Mahmut mu diyim. Haaa
    Cevapla
  • Gülnihal 4 yıl önce Şikayet Et
    Duygularımıza tercüman oldun saadet
    Cevapla
  • Nero 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların çıkar uğruna ne kadar yerlerde sürüne bileceğini gösteren kareleri bu programlarda izliyoruz.Allah korusun bir doğal afet veya savaş anında bu tip adamlar diğerlerine neler yapar.Pardon da RTÜK ne iş yapar ?
    Cevapla
  • Ali Can 4 yıl önce Şikayet Et
    rezalet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi