Netflix Atiye oyuncuları konusu: Atiye 2.yeni sezon sabırsızlıkla bekleniyor...

Netflix platformu aracılığıyla izleyici kitlesine unutulmaz dakikalar yaşatan Atiye 27 Aralık tarihinde yayın hayatına başlangıç yaptı. Peki, alışılagelmişin dışında olay örgüsüyle dikkatleri üzerine çeken Atiye konusu nedir ve oyuncularında hangi isimler bulunmaktadır? Birinci (ilk) sezonu toplamda sekiz (8) bölümden oluşan ve yayına giren her bölümü 40 dakika boyunca süren Atiye nasıl izlenir, ücretli mi?

Netflix Atiye oyuncuları konusu: Atiye 2.yeni sezon sabırsızlıkla bekleniyor...
Netflix Atiye oyuncuları konusu: Atiye 2.yeni sezon sabırsızlıkla bekleniyor...
GİRİŞ 14.01.2020 09:31 GÜNCELLEME 14.01.2020 09:31
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Göbeklitepe'de gerçekleşecek gizemli olayların kapısının ardına kadar aralanacağı Atiye dizisinde mistik esintilerin de yer alması seyircisini derinden etkiledi. Beren Saat ve Mehmet Günsür gibi birbirinden iddialı isimleri aynı çatı altında buluşturan Atiye 27 Aralık tarihinde birinci (ilk) sezonuyla ekran serüvenindeki yerini alarak seyircisinden tam not almayı başardı. Peki, adını projenin ana karakterinden alan ve ressamlık mesleğini icra eden kadının Göbeklitepe'deki sır perdesini aralamak için uğraş göstermesini konu olarak işleyen Atiye konusu nedir ve oyuncuları kimler bulunmaktadır? Baş kahramanın geçmişine yönelik henüz bilmediklerini ve gizli kalan her şeyi öğrenmek istediklerini keşfetme çabasına girmesini ele alan Atiye nasıl izlenir, ücretli mi?

Atiye dizisinin yapımcılığını Onur Güvenatam ve Alex Sutherland üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Gönenç Uyanık ve Ozan Açıktan oturmaktadır. Öte yandan OG Medya imzasıyla Netflix platformuna taşınan Atiye’nin senaryosunu da Jason George ve Nuran Evren Sit kaleme almaktadır.

ATİYE KONUSU NEDİR?

Genç ve güzel bir ressam olan Atiye, ailesi ve erkek arkadaşı Ozan ile İstanbul'da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

 

 

ATİYE NASIL İZLENİR, ÜCRETLİ Mİ?

İlk etapta Netflix'e üye olmanız halinde 1 ay yani 30 gün boyunca ücretsiz olarak yararlanabileceksiniz. Deneme süreniz dolmadan üç gün önce size bir hatırlatma e-postası gönderilecektir. Bu süre içinde iptal ettiğiniz takdirde herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz.

-Bilgisayarınız ile uyumlu televizyon, cep telefonu ve tablette izleyebileceğiniz Netflix'te ilk 1 (bir) ayın sonunda ücretlendirmeler şu şekilde gerçekleştirilmektedir;

*Temel Paket: 17,99 TL
*Standart Paket: 29,99 TL
*Özel Paket: 41,99 TL

ATİYE OYUNCULARI HANGİ İSİMLERDEN OLUŞMAKTADIR?

-Beren Saat

-Metin Akdülger

-Başak Köklükaya

-Melisa Şenolsun

-Mehmet Günsür 

-Hazal Türesan

-Tim Seyfi

-Cezmi Baskın

-Civan Canova

-Meral Çetinkaya

YORUMLAR 15
  • Ezgi 4 yıl önce Şikayet Et
    Gayet guzel bir dizi. Beren Saat’i kalitesi ve durusundan ötürü çok severim. 2. Sezonu ıple cekıyoruz
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Süper bir dizi.. böyle böyle gelişecek dizi sektörümüz tabi burdaki cahiller izin verirse.bütün cahiller bu habere yorum yapmış. Yorumlar çok komik
    Cevapla
  • Ugur 4 yıl önce Şikayet Et
    Netflix’in amacı yoldan çıkarmaktır. Siyonistler çok güzel çalışıyor içimizdeki hainlerle...
    Cevapla
  • fayda 4 yıl önce Şikayet Et
    vatanımızı milletimizi seven izlemesin, düşünce yapıları belli, bu millete fayda gelmez bu zihniyetten
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    film dizi farketmez pkk yı savunanla işimiz olmaz, işi olanda polisin askerin devletinin karşısında demektir, yaptığı paylaşımları unutmadık unutturmicazzzz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!