Diriliş Ertuğrul'un yapımcısının Türkler Geliyor klibi 20 milyon izlendi

‘Diriliş Ertuğrul’ ve ‘Kuruluş Osman’ dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’ın yeni filmi ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı Filmi’nin klipi büyük ilgi gördü. 17 Ocak’ta gösterime girecek filmin Arslanbek Sultanbekov tarafından seslendirilen şarkısının klibi sosyal medyada beş günde 20 milyonun üzerinde izleme alırken, filmin sezonun en merakla beklenen yapımı olduğunu kanıtladı.

GİRİŞ 08.01.2020 08:05 GÜNCELLEME 08.01.2020 08:05
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Beş sezon boyunca izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul ve bu sezon başlayan Kuruluş Osman'ın yapımcısı olan Mehmet Bozdağ'ın yeni filmi ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı vizyona giriyor. 

 

17 Ocak’ta gösterime girecek filmin Arslanbek Sultanbekov tarafından seslendirilen şarkısının klibi sosyal medyada beş günde 20 milyonun üzerinde izleme alırken, filmin sezonun en merakla beklenen yapımı olduğunu kanıtladı. Filmle aynı ismi taşıyan şarkının sözlerini Mehmet Bozdağ ve Ozan Bodur birlikte yazarken, şarkı radyolarda, müzik yayını yapan TV kanallarında ve iTunes, Spotify, Apple Müzik, Fizy, Google Play Müzik gibi dijital platformlarda da dinlenebiliyor.

TÜRKLER GELİYOR: ADALETİN KILICI OYUNCU KADROSU

Emre Kıvılcım, Levent Özdilek, Ece Çeşmioğlu, Ebru Özkan, Seray Kaya, Ogün Kaptanoğlu, Cemal Hünal, Eren Vurdem, Sezgin Erdemir, Funda İlhan, Atilla Güzel, Tolga Akkaya, Oğuzhan Yarımay Ve Selda Alkor, Serdar Gökhan

 

FİLMİN KONUSU

Proje tasarımı ve senaryosu da Mehmet Bozdağ’a ait olan ‘Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı’, İstanbul’un fethinin ardından hedefini Roma olarak belirleyen Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa’daki kararlı ilerleyişini, sultana ölümüne bağlı en seçkin savaşçı birlikleri olan akıncıların hikâyeleri üzerinden ele alıyor. Dünyanın gördüğü en barbar krallardan biri olan ve tarihe Boşnak katliamını başlatan Sırp Kralı olarak geçen Lazar, Osmanlılara karşı Katolik dünyası ve Papa’yla ittifaka girince Fatih’in akıncıları Lazar’ın planlarını bozmak için harekete geçerler… Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda gücünü kılıçtan değil Hak’tan alan; zorbalığa karşı adalet, köleliğe karşı hürriyetin adı olan Akıncıların hikâyesini anlatan Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı’ filmi unuttuğumuz büyük cihan hakimiyeti ruhuna tanıklık yapmak için yola çıkan iddialı bir film.

YORUMLAR 21
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Kırk kişi ile dizi çekiyorsunuz tamam anladık bütçe falan meselesi. Ama tüm dünyaya satılan dizinin de biraz kalabalık savaş sahneleri olması gerekmez mi? Bu film modern Kara Murat olmuş. Prensesle yakınlaşma sahnesi ne oluyor ki.
    Cevapla
  • Emine 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim için en güzel oyuncu Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrulu izledim ve tekrar izliyorum
    Cevapla
  • ayyıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    çoğumuzun tarihimizden haberi yok sayın bozdağ sana müteşékkirim tarihimizi görsel olarak öğreniyoruz oğuzlara kadar inmeni bekliyoruz
    Cevapla
  • Özcan Keskin 4 yıl önce Şikayet Et
    20 Martta Adanış:Kutsal Kavga vizyona giriyor.O filmde yılın en iddialı filmlerinden bence.Teaserı yayında...
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Batıdan bilim ve sanayiyi alın dedik onların ahlakını öğrenin demedik siz bizi temsil etmeyin biz bize yeteriz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…