Murat Boz gelirine gelir katacak! Reklam filmi kendisine milyonları getirecek...

O Ses Türkiye isimli yarışma programında jüri üyeliğini üstlenen sanatçı Murat Boz, 2020'ye girdiğimiz şu günlerde servet değerindeki reklam anlaşmasını kabul etti. Son dönemlerde kariyerinde önemli başarılar elde eden Murat Boz, bir hazır çorba markasının ilerleyen günlerde gerçekleştireceği reklam filmi için 3 milyon TL'ye el sıkıştı.

Murat Boz gelirine gelir katacak! Reklam filmi kendisine milyonları getirecek...
Murat Boz gelirine gelir katacak! Reklam filmi kendisine milyonları getirecek...
GİRİŞ 11.01.2020 12:21 GÜNCELLEME 11.01.2020 12:21
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Yeni yılı kazançlı geçiren ünlü isimler arasında yer alan ünlü şarkıcı Murat Boz, ilerleyen günlerde gelirini ikiye katlamaya hazırlanıyor. İş yaşantısında her geçen gün başarılı bir ivme kaydeden ve jüri kadrosunda bulunduğu O Ses Türkiye adlı yarışma programında izleyicilere keyifli ve eğlenceli anlar yaşatan Murat Boz, servet değerindeki reklam anlaşmasını kabul ederek kameralar önüne geçmek için gün saymaya başladı.

Bir hazır çorba markasının gerçekleştireceği reklam filminde oynayacak olan sanatçı Murat Boz, 3 milyon TL'ye ''Evet'' dediğinin bilgisine ulaşıldı. Yüksek kazancına bir yenisini daha ekleyecek olan isim, 2017 yılında bir gazlı içecek markasının reklam filmi için 1 milyon 250 bin TL'ye el sıkışırken, 2018 yılında bir tekstil firmasının düzenlediği reklam filmine de 2 milyon TL'ye imza atmıştı.

YORUMLAR 40
  • Halime 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer 2 milyon tl lik çorbaları dağıtsalardı esas reklam o olurdu .Murat boz gibi şımarık bir sanatçının reklam ettiği çorbayı almam.
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların şaşaalı ve bir o kadar boş hayatlarını gözler önüne sermeyin. Sonra gençler bunları idol haline getirip gençlik hayallerinin peşinde çoğu bir baltaya sap olamadan hayatlarını harcıyorlar.
    Cevapla
  • Gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Buna verecekleri 3 milyon da bizim cebimizden çıkacak. Paket başı 50 kuruş zam.
    Cevapla
  • Asabi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu soytarıları alkışlayanlar ne kadar da ahmaklar.
    Cevapla
  • aser 4 yıl önce Şikayet Et
    bu reklam firmaları 3 milyona bunlara reklam parası vercegini hayır kurumlarına direk çorbaları verseler daha büyük reklam olur bedava çorba dagıtsalar keşke
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı