Bakan Turhan, Kanal İstanbul ile ilgili merak edilen soruları cevaplayacak

Siyaset dünyasının önemli gelişmeleri ve Ankara kulislerinde yaşananlar önemli isimlerle birlikte Başkent Kulisi’nde değerlendiriliyor. Mehmet Acet’in bu haftaki konuğu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan olacak.

Bakan Turhan, Kanal İstanbul ile ilgili merak edilen soruları cevaplayacak
Bakan Turhan, Kanal İstanbul ile ilgili merak edilen soruları cevaplayacak
GİRİŞ 10.01.2020 19:05 GÜNCELLEME 10.01.2020 19:05

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi bu hafta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı ağırlayacak. Turhan son günlerde tartışmalara neden olan Kanal İstanbul konusunu Başkent Kulisi’nde ele alacak.

Programda ayrıca ‘Kanal İstanbul projesinde siyasetin mi, ticaretin mi, yoksa milletin mi menfaati var? Kanal üzerine Büyükşehir Belediyesi’nin yapması gereken köprüler ne olacak? Kanal İstanbul, Montrö Anlaşmasını etkiliyor mu ? Yabancı ülkelerin gemilerini Kanal İstanbul’a yönlendirmeleri için ne tür sebepler var? Kanal İstanbul’un, beklenen İstanbul depremini tetikleme ihtimali mi var? Su seviyesindeki değişikliğin Marmara’da ekosisteme ne tür etkileri olacak?’ gibi sorulara yanıt aranacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 10.45’te Kanal 7 ekranlarında…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak