Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan uzun zamandır beklenen haber! İstediği oldu...

Verdiği kısa bir molanın ardından yeniden ekrana dönmesi için geri sayıma başlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden müjdeli haber geldi. Yeni sezonda hem oyuncu kadrosuna hem de olay örgüsüne zenginlik kazandıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncu kadrosuna tekrardan dahil olan Sanem Çelik, Ceylan rolünü üstlenecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan uzun zamandır beklenen haber! İstediği oldu...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan uzun zamandır beklenen haber! İstediği oldu...
GİRİŞ 23.01.2020 09:41 GÜNCELLEME 23.01.2020 09:41
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Hem yılbaşı haftası ve kanallar ile reklam veren şirketler arasında yapılan sözleşmeler nedeniyle hem de yayın tarihine denk gelen maç programından ötürü ekrandan belirli bir süre uzak kalan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bombayı patlattı. 

Bilindiği üzere yeni sezonda kadroya ikinci kez dahil olan ve burada Sevda karakteriyle izleyici karşısına geçen Naz Elmas'ın sürpriz vedasıyla beraber yerine hangi ismin geleceği konusu kafalarda soru işareti bırakmıştı.

28 Ocak Salı 2020 tarihinde yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine başarılı oyuncu Sanem Çelik'in tekrardan transfer olacağı gelişmesi aktarıldı.

Sosyal platform üzerinden Naz Elmas'ın beklenmedik ayrılığıyla beraber projeye yeniden dönmesi için seyircisinden talep gören Sanem Çelik, burada Ceylan rolünü üstlenerek dinamizm katmaya gelecek.

sanem çelik

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCUSU SANEM ÇELİK KİMDİR?

18 Mayıs 1975 senesinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. İlk beyaz perde yapımı tecrübesini 1996 tarihinde "Yaban" filmi ile yaşamıştır. Tarihler 1997’yi gösterdiğinde ise rol üstlendiği "Kara Melek" dizisinde oyunculuk kariyerinde büyük bir çıkış yakalamıştır ve çok geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanmaya başlamıştır. 

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Ana Sanat Dalı bölümünde, 1987 senesinden 1995 senesine dek Orta, Lise, ve Ön Lisans eğitimi gören Sanem Çelik, 1999 senesinde ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı Tiyatro bölümünü bitirmiştir.

2005 yılında ise ATV ekranlarında yayınlanan Aliye isimli dizi projesiyle kariyerinde başarı basamaklarını hızla tırmanan Sanem Çelik, burada Halit Ergenç, Nejat İşler ve İlhan Şeşen ile baş rolü paylaşmıştır.

YORUMLAR 15
  • tnt 4 yıl önce Şikayet Et
    ramo ya devam. zaten 1 ay ara unuttuk konuyu.
    Cevapla
  • Adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık izlemiyeceğim
    Cevapla
  • zzzzz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ramo başladı geçmiş olsun
    Cevapla
  • Eşkiyayı zedw 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence yayınlamayın zaten unuttuk bu diziyi yeminle ciddiyim bak soguduk bu diziden
    Cevapla
  • Birakmak lazim 4 yıl önce Şikayet Et
    Insanlarla dalga geciyorlar. Canlari isteyince yebi bolum oluyor istemeyince olmuyor. sizi zengin eden seyirciye bi zahmet deger vermeyi ogrenin. Severek izliyorduk ama artik izlemeyecegim. izlenecek film cok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı