Acun Ilıcalı, ''yanlış anlaşılmanın'' kurbanı oldu! Kendini hemen bu şekilde savundu...

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8 kanalında Elazığ'daki depremzedelere yardım amaçlı gerçekleştirdiği kampanyada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefon görüşmesi damga vurdu. Canlı yayın esnasında Soylu'ya, toplanan bağış miktarının sadece depremzedeler için kullanılmasını rica etmesinden ötürü yanlış anlaşıldığını dile getirerek önemli açıklamalara imza attı.

Acun Ilıcalı, ''yanlış anlaşılmanın'' kurbanı oldu! Kendini hemen bu şekilde savundu...
Acun Ilıcalı, ''yanlış anlaşılmanın'' kurbanı oldu! Kendini hemen bu şekilde savundu...
GİRİŞ 04.02.2020 13:38 GÜNCELLEME 04.02.2020 13:38
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, sahipliğini üstlendiği TV8 ekranlarında şiddetli sarsıntı nedeniyle maddi ve manevi zarara uğrayan Elazığ'daki halk için yardım gecesi kampanyası gerçekleştirmiş ve özel jestiyle kamuoyunun takdirini toplamıştı. Öte yandan sanat camiası, iş dünyasından, ünlü ve zengin isimlerle beraber pek çok vatandaşın da desteğini ve katkısını arkasına alan Acun Ilıcalı, yardım kampanyasından toplamda 73 milyon TL'lik ciddi bir bağış rakamı elde etmişti.

 

 

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Acun Ilıcalı'nın canlı yayın esnasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile telefon görüşmesi sırasında, "Sizin bazı şeyleri yapacağınızdan hiçbir şüphemiz yok ama onların şartlarının daha iyi olması için kullanılmasını rica ediyoruz. Mümkün olduğu kadar mağduriyetlerinin azalmasına, sizinkinin üstüne geleceğini düşünerek bu yardımları size bir an önce iletmek istiyorum" şeklinde ifadelere yer vermesi pek çok kişi tarafından yanlış anlaşılarak bilhassa sosyal medya platformunda sert eleştiri oklarının kurbanı oldu.

Acun Ilıcalı aldığı ağır tepkiler sonrası suskunluğunu bozup son noktayı koyarak, "Pazar akşamı ülkece çok anlamlı bir kampanyayı hayata geçirdik. Böyle anlamlı bir gecede paylaşılan bu kadar güzellik varken, yayınımıza bağlanan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yaptığımız konuşmamıza başka anlamlar yüklenmesini şaşkınlıkla karşılıyorum. Yayınımıza bağlanarak, kampanyamıza hem maddi hem de manevi destek veren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya ve Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum." sözlerini kaydetti.

 

 

YORUMLAR 98
  • Kazim 4 yıl önce Şikayet Et
    73 miloyonu iyi harcamalar
    Cevapla
  • Alican 4 yıl önce Şikayet Et
    Nerde gelen 73 milyon tl yarim aciklasin
    Cevapla
  • cuneyd akansu 4 yıl önce Şikayet Et
    valla ben o geceki konusmayi yanliş anlamadim Acun bey Çin halk cumhuriyetine japonyadan sona tibbi malzeme ve maske gonden bir DEVLETIN iç işleri bakanina bagisin nasil dagitilacagini soyleyemezsin .
    Cevapla
  • nopanik 4 yıl önce Şikayet Et
    öncelikle Acun Bey le ne akrabalığım nede tanışıklığım var merak edenler araştırabilir.diyeceğim şu ki; adam büyük yaraya melhem olmak için çabalamış bu melhemi doğru kullanalım diye ricada bulunmuş.aslında önce teşekkür sonra da tabiki demek en normal cevap yani.ama insanı ya çek bu lafı nereye istersen ...yazık adama valla yazık,o parayı toplamak için gösterdiği çaba ortada...ne yazık ki adama saldırarak yaptığı iyilikten soğuttular yani.lafı nerye çekersen orya gider.gelin bu harekete iyi niyet diyelim ve Acun'a teşekkür edelim .en azından emeğine saygı duyun .
    Cevapla
  • i.aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    hiç işim yok sanki.
    Cevapla
  • Cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Merhem !
    Cevapla
  • devriye 4 yıl önce Şikayet Et
    Acun ne dediğini çok iyi biliyor . Devleti töhmet altında bırakmak kimsenin hakkı değil. Bundan evvel toplanan deprem paralarının kuruşu kuruşuna hesabı verilmiş .hatta fazlasıyla devlet kasasından harcanmış .şimdi kimin akılıyla sayın iç işlerine ayar vermeye kalkıyor . ayıp .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi