Survivor’un yeni yarışmacısı Uğur Pektaş kimdir? Eski oyuncu ekranlara mı dönüyor?

Türkiye’nin en fazla izlenen yarışma programlarının başında gelen Survivor  için geri sayım başladı. Yayınlandığı dönemlerde reyting rekorları kıran yarışmanın 2020 kadrosunda kimlerin yarışacağı açıklanıyor. Peki TV8 ekranlarından yayınlanacak Survivor’da yarışacak Uğur Pektaş kimdir? İlk Survivor şampiyonu, eski oyuncu Uğur Pektaş kaç yaşında, nereli?

Survivor’un yeni yarışmacısı Uğur Pektaş kimdir? Eski oyuncu ekranlara mı dönüyor?
Survivor’un yeni yarışmacısı Uğur Pektaş kimdir? Eski oyuncu ekranlara mı dönüyor?
GİRİŞ 06.02.2020 15:11 GÜNCELLEME 06.02.2020 15:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan Survivor’da mücadele edecek oyuncular belli olmaya başladı. Survivor 2020 kadrosuna Ersin Korkut, Tayfun Erdoğan, Sercan Yıldırım gibi isimlerin yanına birde Arka Sokaklar dizisinden tanıdığımız Gamze Özçeliğin eski eşi, Uğur Pektaş da dahil oldu. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Uğur Pektaş, Düşler ve Gerçekler, Kuş Dili ve Arka Sokaklar dizilerinde rol almıştı. Peki Survivor 2020 ile ekranlara dönmeye hazırlanan Uğur Pektaş kimdir, eski oyuncu kaç yaşında?

UĞUR PEKTAŞ KİMDİR?

1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Uğur Pektaş 13 yaşındayken anne-babası boşandı. Küçük yaşlardan itibaren uzak doğu sporlarıyla ilgilenmeye başlayan eski oyuncu Tai-chi, Aikido gibi dövüş sanatlarıyla uğraştı. Kocaeli Üniversitesi Otelcilik bölümünden mezun olan Uğur Pektaş, 2005 yılında Kanal D ekranlarında ilk kez yayınlanan Survivor yarışmasında birinci oldu. Yarışmadan sonra oyuncu olmaya karar veren Uğur Pektaş, 2005-2014 yılları arasında oyunculuk hayatına devam etti. Arka Sokaklar dizisinde oynarken rol arkadaşı Gamze Özçelik ile hayatını birleştirdi. Bu evlilikten Murathan adında bir oğulları dünyaya gelen çift 2011 yılında boşanma kararı aldılar. 2014 yılında Arka Sokaklar dizisinden ayrılan oyuncu bugüne kadar herhangi bir dizi veya filmde rol almamıştı. Survivor 2020 yarışması ile tekrar gündeme gelen eski oyuncunun yarışma programında nasıl bir performans göstereceği izleyiciler tarafından merak ediliyor.

SURVİVORDA KADROLAR BELLİ OLDU MU?

Tv8 ekranlarından 16 Şubatta yayınlanmaya başlayacak Survivor’da mücadele edecek oyuncular belli olmaya başladı. Yarışma programında ilk olarak Yılmaz Erdoğan’ın yeğeni oyuncu Ersin Korkut’un kadroya dahil olduğu açıklanmıştı. Ardından Galatasaray, Bursaspor gibi takımların formasına giyen Sercan Yıldırım’ın Survivor kadrosuna katıldığı belirtilmişti. Son olarak yine TV8 ekranlarından yayınlanan Masterchef yemek programında popüler olan Yasin Obuz ve sosyal medya fenomeni Cemal Can Seven’in Survivor 2020 kadrosuna katıldığı duyurulmuştu. Bu sezon ünlüler ve gönüllüler formatıyla düzenlenecek yarışma programında mücadele edecek yeni yarışmacıların yakın zamanda  duyurulması bekleniyor.

YORUMLAR 1
  • Balım 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok Güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nefes kesen şampiyonluk yarışında tarih "Galatasaray" diyor!
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi