Kuruluş Osman dizisine 3 yeni isim daha katılıyor

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosuna 3 yeni isim katıldı. Son olarak kurduğu tiyatroyla da adından söz ettiren Yurdaer Okur 'Balgay', Burak Çelik 'Kongar' ve Çağrı Şensoy 'Berkutay' karakteriyle sevilen diziye dahil oldu.

Kuruluş Osman dizisine 3 yeni isim daha katılıyor
Kuruluş Osman dizisine 3 yeni isim daha katılıyor
GİRİŞ 12.02.2020 20:36 GÜNCELLEME 12.02.2020 20:36
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beş sezon boyunca TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde olan Kuruluş Osman dizisi reytinglerde zirveyi korurken, kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor.

3 YENİ İSİM DAHA KATILDI

Kuruluş Osman 1. sezonda Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel ve Ayşegül Günay gibi isimlerle anlaşmıştı. Kurduğu tiyatroyla da adından söz ettiren Yurdaer Okur 'Balgay' karakteri ile diziye dahil oldu. Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinde rol alan Çağrı Şensoy 'Berkutay' karakteriyle diziye katıldı.

Star TV'de yayınlanan ve erken final kararı alan Sevgili Geçmiş dizisinde rol alan Burak Çelik de 'Kongar' karakteri ile sevilen dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

KURULUŞ OSMAN 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuruluş Osman 9.son bölümde; düşmanlarından intikamını almak noktasından hiç vakit kaybetmeden harekete geçen Osman ve Alpleri, güçlerini birleştirerek Kalanoz'un hain girişimini engellemeyi başarmıştır. Kuruluş Osman 10.bölüm fragmanı öncesi seyircisini ağırlayan son bölümünde; Osman Gazi'nin, Şeyh Edebalı'ya alçakça plan yapan Kalanoz'un sonunu getirmesi olayların seyrini değiştirerek gerilim dolu anların yaşanmasına zemin hazırladı. Kuruluş Osman 10.bölüm fragmanında ise gidişatı tamamen etkileyen olay sonrası Osman Gazi ile Alişar'ın karşı karşıya geldiği sahne tüm dikkatleri üzerine çekerken, ''Bazı hasımlar vardır ki pusatla yenilmez, hüner akıldadır! Akıl pusatını bile, yola koyul'' şeklinde sözlere yer verilmesi gelecek hafta yayına girecek yeni bölüme damgasını vuracak ayrıntılar içerisinde bulunuyor.

Yurdaer OkurBurak ÇelikÇağrı Şensoy

YORUMLAR 12
  • Emir 4 yıl önce Şikayet Et
    ask.sahnesi cok fazla yonetmen sunlari evlendir rahatliyalim ha bide ertugrul geri gelsin artik dundardan bi cacik olmaz
    Cevapla
  • Muş lu 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma madem iki misli altın verip o kadar zor duruma düşmekten niye alıyorsun hadi altını aldın niye iki kat fazla veriyorsun Ertuğrul nerde Osman nerde bence tarihi bırakıp kafalarına göre yazıyorlar çok saçma oysa ben sırf Osmanlı devletini anlatıyor diye izliyorum Osmanlı'nın tarihi benim için çok önemli lütfen gerçekleri yansıtmaya çalışın Türk'e yakışır şekilde oynatın basarilar
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes biseyler söylemis ama nedense izleme oranlari cok yüksek begensek de begenmesekde izliyoruz sonucda kuran dan ayetler paylasiliyor
    Cevapla
  • Mustafa ș 4 yıl önce Şikayet Et
    Eski görüntüsünden oldukca uzak ve sacma sapan șeyler oluyor! Sanırım izlemeye değmeyecek
    Cevapla
  • TüremişEYT 4 yıl önce Şikayet Et
    izlemiyorum daha diriliş osman değil brezilya dizisine benzemiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…