Kuruluş Osman dizisinin ses getiren isminden enteresan itiraf! Böylesi beklenmiyordu...

Sürprizlerle dolu gelişmeleriyle izleyici kitlesini ters köşeye yatıran Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Seda Yıldız şaşırtıcı itiraflar gerçekleştirdi. ATV ekranlarında her Çarşamba akşamı unutulmaz anlara sahne olan Kuruluş Osman'da Şeyh Edebali rolünü üstlenen Seda Yıldız, sokakta ''Kızını neden Osman'a vermiyorsun!'' şeklinde seyircilerin sitem ettiklerini dile getirdi.

Kuruluş Osman dizisinin ses getiren isminden enteresan itiraf! Böylesi beklenmiyordu...
Kuruluş Osman dizisinin ses getiren isminden enteresan itiraf! Böylesi beklenmiyordu...
GİRİŞ 11.03.2020 14:33 GÜNCELLEME 11.03.2020 14:33
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Tarihi ardına kadar aydınlatarak topluma bilinç duygusu aşılayan olay örgüsüyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Kuruluş Osman ekibinde yer alan ünlü oyuncu Seda Yıldız şaşırtan açıklamalara imza attı. Gerek başarılı ve kaliteli prodüksiyonuyla gerekse oyuncu kadrosunda bulunan kişilerin yeteneğiyle adından söz ettirmeyi kesintisiz sürdüren Kuruluş Osman oyuncusu Seda Yıldız'ın samimi itirafları büyük ses getirdi. Bilindiği üzere Diriliş Ertuğrul yapımının devamı niteliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve reyting sıralamasında zirveden düşmeyen Kuruluş Osman'da Şeyh Edebali karakteri ile seyircisini ağırlayan Seda Yıldız, Osman Gazi'ye en zorlu günlerinde rehberlik eden karakterinin hayatına ve kariyerine olan etkisini anlattı.

Kuruluş Osman 14.bölüm fragmanı: ''Çakalların hükmü, kurtlar ayağa kalkana kadardır!''

Kuruluş Osman dizisini büyük bir ilgi ve beğeniyle takip eden tutkunlarının sokakta ‘Kızını Osman’a niye vermiyorsun’ şeklinde sitem ettikleri vurgulayan Seda Yıldız, oynadığı karakter hakkında da şu açıklamalara yer verdi:

“Şeyh Edebalı, Osman’a baba yadigarı. Osman’ın akıl hocası, Osmanlı’nın fikir babası. Zor ve çok keyif aldığım bir karakter. Senaryolar o kadar güzel geliyor ki öyle güzel sözler var ki. Mesela ‘Toprağa su katarsan balçık kan katarsan vatan olur’ sözü benim için çok önemli. Her söylediğimde duygulandım. İnsanı ister istemez içine alıyor. Şeyh Edebalı çok yönlü bir karakter. Bala ile sahnelerinde bir baba, Osman’la olan sahnelerinde bir rehber. Sokakta insanlar şeyhim diye geliyor. ‘Kızını Osman’a niye vermiyorsun’ diye sitem ediyorlar”

kuruluş osman

YORUMLAR 27
  • Ottoman 4 yıl önce Şikayet Et
    BOYLE BİR SACMALİK YOK.BALA HATUN YARALANİYOR.KADİNİN BİRİ DEMİRİ ISITIP YARAYİ DAGLİYOR.ONDAN SONRA USTUNE ÖRTÜ CEKİYOR.ELBİSEDE NE KAN VAR NEDE YİRTİLMACA VAR.SONRADA KADİN DİYORKİ COCUK SAHİBİ OLAMAYACAKSİN.SANKİ KADİN DOGUM UZMANİ.FİLİM RONTGEN ULTRASON HEPSİ KELİMENİN İCİNDE NOKTA....SONRA MOGOL KOMUTANİ HER AYİN YAOTİGİNDA ELİNİ AVCUNU KESİYOR.KAN AKİTİYOR 10 DAKİKA SONRA ELİNDE CİZİK YOK.UZAYLİ BU ADAM.OSMAN PRENSESİ YAKALİYOR NE HİKMETSE PRENSESDE OSMANİ YOLDURUYOR NEDE KURTULUGUNLUK İHTİYAR KAYATAGİNDAN KALKİP ON DAKİKA İCİNDE YANİNA GELİYOR...SACMALİK bendeİZLİYORUM
    Cevapla
  • Bahadır ÇAKMAK 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşa katılıyorum osman iki tane ok yiyor tedavide olmadı dogrumu hic birşey olmamış gibi savaşa devam bence yönetmen bu gibi sahnelere gercekci gibi yönetmeli bu sadece biri hata cok sellamlar
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı rolüne hiç yakıştıramadım, dini sohbette bi belagat vardır, bu adamda maalesef bu yok, "Sallahu Aleyhi ve Sellem" i bile söyleyemiyor.
    Cevapla
  • Mlc 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen de yazamamissin be bilader...
    Cevapla
  • Osman ankara 4 yıl önce Şikayet Et
    Gayet normal bu Adam süleyman cakirada mezartasi dikdi
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Şeyh Edabalı rölüne kesinlikle uygun değil at hırsızı gibi farklı bir karakter olabilir sorumlu kimse lütfen değiştirsin
    Cevapla
  • Duy bizi Yönetmen 4 yıl önce Şikayet Et
    ne sen ne osman hiç diziye yakışmadınız....battı dizi ve bitti benim için... 13 bölüm oldu sofiya on kez kurtuldu.. niye düzgün oynanılmıyor ya. bala da hiç beceremiyor.. halime ertuğrul turgut melikşah.....ah ahhhh çok güzel çok candan oynuyordular.... sizde büyük bir eksiklik ve iticilik var... izleyen arkadaşlarda o gün başka izlenecek birşey yok diye izliyorlar..bilin bunları..
    Cevapla
  • Burak tecim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bala hatun filmin en yapmacık oyuncusu... burak ise bağırmaktan başka bişey yapmıyo. Oyuncular gerçekten çok yetersiz dirilişteki o ruhun yanından bile geçmiyolar...bence şeyh edebaliyi dursun erzincan lı canlandırmalıydı...
    Cevapla
  • Cagatay 4 yıl önce Şikayet Et
    Hatırlatırım Engin Altan Düzyatan in kurşun dizisi çarşamba günü cikiyodu o dizi degilmiydi
    Cevapla
  • Samsun'lu 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğruya doğru. Güzel özetlemişsiniz teşekkürler.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklısın aynen katılıyorum başka izlenecek dizi yok şimdilik abdulhamit birde bununla idare ediyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor