Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160.bölüm fragmanı! Şimdiye kadar tüm bildiklerinizi unutun...

Ağır yaralı olan Tekin'in kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı verdiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159.son bölümde Boran'ın intikam uğruna tüm gemileri yakması pahalıya mal oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde ısrarla yapılan uyarılara rağmen hız kesmeden eylemlerine devam eden Boran'ı hazin bir son bekleyecektir. Boran'a cenaze töreninin düzenlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160.bölüm fragmanı çıktı

GİRİŞ 17.03.2020 13:16 GÜNCELLEME 17.03.2020 13:17
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sabrının sınırı taşan Çakırbeyliler'in geri dönüşü olmayan bir karar alarak Boran'ın derhal ortadan kaldırılmasını istediği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159.son bölümde; Boran'ın girişimi yüzünden ölümle burun buruna gelen can dostu Tekin apar topar hastaneye sevk edildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Masanın üyeliğinden çıkarıldığı için istemeden de olsa Hızır'ın oyununu henüz başlamadan bitiren Boran'ın bir anda tüm okların üzerine doğru çevrilmesine sebebiyet verirken hamlelerine her defasında yenilerini eklemesi olayları kopma noktasına getirdi. Tekin'e yapılanların bedelini en ağır şekilde ödetmek üzere gözünü kan bürüyen Boran'ın yeniden kendi başına operasyon düzenleyerek Bicolar'ın evine saldırmasının işlerin çığırından çıkarmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160.bölüm fragmanı merak ve heyecanla bekleniyor. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra kurduğu kumpas sonucunda Bahar'ın yaşamını yitirmesine neden olmasıyla beraber Boran'ın hem dostlarının hem de düşmanlarının aynı anda hedef tahtasına oturmasının sahne olması üzerine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160.bölüm fragmanı nefes kesen gelişmeleriyle seyircisini ağırladı.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 160.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ATV ekranlarında her Salı akşamı soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 160.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunu Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160.bölümü 17 Mart Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 10
  • hakkan 4 yıl önce Şikayet Et
    buyur burdan yak... yarın bürgün eyüp sultanda mevlüt okuturlar görde bak...
    Cevapla
  • Başımızsağolsun 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonsuzluğa uğurlanıyor... Acımız büyük. Koronavirüs, İdlib hepsi bir yana eşkiya bir yana... Yas ilan edilmeli.
    Cevapla
  • Bilim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziciler tamammen kafayı yemeye başladı, sorun da bu zaten, kurgu ile gerçekleri ayırmakta güçlük çekiyorlar.
    Cevapla
  • hanzala 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin izlenmemesi gereken ne kadar dizisi varsa ATV de Allahtan ki Mütedeyyin insanların sahip olduğu bir kanal ya birde öyle olmasaydı Türk toplum ve aile yapısını bozacak diziler yayında para hırsı o kadar gözlerini bürümüş ki sorma kim bir hayra sebep olursa ona ondan ecir vardır. Kimde bir şerre sebep olursa ona ondan ceza vardır .Hayırda buluşanlara selam olsun
    Cevapla
  • SERDAL TEPE 4 yıl önce Şikayet Et
    hayali bir dizinin gerçek gibi haber edilmesi çok ilginç. pes vallahi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!