Kuruluş Osman 15.bölüm 2.fragmanı | Taşı gediğine koydu! ''Türk, teslim olmayacak...''

Reyting oranlarındaki tahtını kimseye kaptırmayan Kuruluş Osman 14.son bölümde; Osman Bey’in küskünlüğü bir tarafa bırakıp Samsa Çavuş ve alplerini kurtarması ikili arasındaki buzları eritti. Kuruluş Osman son bölümde; Dündar ve Batur’un kurduğu tuzağa düşen Osman Bey, Balgay’la kozlarını paylaşmasıyla beraber kıyama kalkıp yapılan ihanetlerin hesabını sormaya başladı. Kuruluş Osman 15.bölüm fragmanı yayına girdi.

GİRİŞ 19.03.2020 08:53 GÜNCELLEME 19.03.2020 08:53
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Esir edilen Kongar’a yapılan baskılara dayanamayan Konur Alp’in ona kardeşi olduğunu söylemeye karar verdiği Kuruluş Osman 14.son bölümde; Cengiz Han’ın emanetlerine yeniden sahip olabilmek hedefiyle Kayı Obasını ziyaret eden Osman Bey, Batur’un ihanetiyle yüzleşti. Balgay’dan sancak beyliği alan Dündar’ın Osman Bey’e karşı yeni hamleler planladığı Kuruluş Osman son bölümde; Osman Bey, hem Dündar'ın hem de Balgay’ın Ertuğrul otağından çıkmasıyla beraber kendisini bekleyen tuzakla karşı karşıya kaldı. Samsa Çavuş’u kurtarıp Kongar’ı ele geçiren Osman Bey’in Balgay’ı kalbinden vurmayı başarırken, Balgay’ın adamları tarafından dört bir tarafı çepeçevre sarılan Osman Bey’in halkının gözleri önünde kendisine kılıçların çekilmesinin ardından Kuruluş Osman 15.bölüm fragmanı bekleniyor. ‘’Ulu çınarlar, fırtınalı diyarlarda yetişir. Dalımızı kesmeye çalışanın, kökünü topraktan kazıyacağız.’’ sözlerinin yankılanarak gelecek hafta yayına girecek yeni bölüme damgasını vurduğu Kuruluş Osman 15.bölüm fragmanı yayınlandı.

KURULUŞ OSMAN 15.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın yer aldığı ve senaryosunu ise Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın üstlendiği zengin oyuncu kadrosu, güçlü olay örgüsü ve başarılı prodüksiyonuyla televizyon ekranlarında her Çarşamba akşamı seyircisini ağırlayan Kuruluş Osman 15.bölüm fragmanı aktarıldı.

 

 

Cengiz Han’ın emanetlerini nereden bulduğunu söylememesi üzerine Osman Bey’i hasım ilan eden Samsa Çavuş, obasına dönerek Moğollara karşı mücadeleye başlamıştı. “Kefere bir olup başımıza çöreklenirken ayrılık bize yakışmaz Samsa Bey!” sözleriyle yoldaşının gönlünü alırken, Samsa Çavuş ise “Toy dedim, iş bilmez dedim  lakin kusurumu aşikar ettin… Mahçup oldum, hakkını helal edesin” diyerek Osman Bey’den af diledi.

Bu durumdan oldukça mutlu olan Bamsı Bey, Samsa Çavuş ile Osman Bey’i tebrik etti. Bamsı bu sevincini “Maşallah benim yiğitlerime. Gayrı bundan sonrasını kefere düşünsün!” diyerek dile getirdi. Samsa Çavuş’u kurtarıp Kongar’ı ele geçiren Osman Bey, böylece Balgay’ı kalbinden vurmayı başardı.

KURULUŞ OSMAN 15.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığında Diriliş Ertuğrul adlı dizi projesiyle yakından tanıdığımız ve uluslararası çapta önemli başarılara imza atan Mehmet Bozdağ'ın bulunduğu, yönetmen koltuğunda da Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz'ın oturduğu, Bozdağ Film farkıyla ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçen Kuruluş Osman 15.bölümüyle 18 Mart Çarşamba tarihinde saat 20:00'da yayına girecek.

YORUMLAR 20
  • Namik. 4 yıl önce Şikayet Et
    Kafasına çuval geçirilen askerleri düşününce utandım.
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul dizisi nere bu kuruluş Osman dizisi nere kesinlikle hem kadro hemde konular o kadar tarihten uzakki, aşk dizisimi, Moğol dizisimi, Osman bey rolü oyun,ses ve mimikler çok yapmacık. Elestitilmeyecek hiç bir tarafı yok. Yazık izliyorsamda zoraki,
    Cevapla
  • Cavit 4 yıl önce Şikayet Et
    haksızlık ediyorsunuz Bence çok güzel bir dizi
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul dan kalan karakterler olmasa ( Bamsı-Abdurrahman-Selcan Hatun) bu kadar da izlenmez bu dizi. Onların hatrına bakıyo ahali.. Noyan ı bile özler olduk..
    Cevapla
  • Erhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Osman dizisine hiç bakasım yok başrolde Osman karakterinde oynayan kişi rolünün hakkını veremiyor takibi bıraktım
    Cevapla
  • ismail Sert 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaw adam daha ne yapsin bende masallagi var zamanla alisirsin
    Cevapla
  • Filiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakkini fazlasıyla veriyor
    Cevapla
  • Mesut 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen oyna
    Cevapla
  • Sinoplu 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş osman mı izliyoruz aşk-ı memnu mu belli değil osman beyin bala muhabbetiyle bitiyor dizi bölümleri arkadaş kese kese vura vura oklaya oklaya savaşan osmanlı şimdi aşki memnuyu oynuyor vallahi moğol rollerindekiler normalden daha gerçekçi oynuyor rolünü savaş dizisini aşk dizisine çevirdiginiz için teşekkür ederim yakında bihterde gelir sanirim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü