Korona Virüsü üzerine yapımcılar alınacak tedbiri iyice çoğalttı: Çekimlere ara veren diziler!

Gerek ülkemizdeki gerekse dünyadaki insanlar için ölümcül tehlike unsuru teşkil eden Korona Virüsü nedeniyle bazı dizilerin çekimlerine 2 (iki) hafta ara verilmesi kararlaştırıldı. Her geçen gün yakalanan kişi sayısında büyük yükseliş meydana gelen Korona Virüsü nedeniyle hangi dizi setlerine ara verildi? Toplum için yüksek risk arz eden Korona Virüsü için yayın tarihi ertelenecek olan dizilerin tam listesi...

Korona Virüsü üzerine yapımcılar alınacak tedbiri iyice çoğalttı: Çekimlere ara veren diziler!
Korona Virüsü üzerine yapımcılar alınacak tedbiri iyice çoğalttı: Çekimlere ara veren diziler!
GİRİŞ 27.03.2020 19:04 GÜNCELLEME 27.03.2020 19:04
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Çok kısa bir süreç içerisinde etkisini geniş bir coğrafyada göstermeye başlayan ve binlerce kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan Korona Virüsü için tüm önlemler ileri düzeyde alınmaya başlandı. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan resmi veriler doğrultusunda ülkemizde şu ana kadar toplam 3629 kişiye bulaşan ve 75 ölüm vakası yaşanan Korona Virüsünden korunmak için dizi sektörü çalışanları da hiç vakit kaybetmeden kolları sıvadı. 

Çalışma ortamının kalabalık olmasından ötürü yüksek risk altında bulunmaları nedeniyle, On iki sendika ve dernek, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını gerekçesiyle dizi setlerine en az 2 (iki) hafta ara verilmesi yönünde taleplerini ilettiler. Sendika ve derneklerin imzacısı olduğu açıklamada, "Geç kaldık' dememek için tüm yetkililere sektör bileşenleri olarak çağrımızdır" şeklinde ifadelere yer verildi.

KORONA VİRÜSÜ SALGINI NEDENİYLE ÇEKİMLERE ARA VERİLEN DİZİLER!

Gerçekleştirilen çağrının akabinde Limon Yapım tarafından 17 Mart tarihinden itibaren 'Savaşçı' ile 'Bir Annenin Günahı' isimli dizi projelerinin çekimlerine ara verdiklerini duyurdu. Tüm bunların yanı sıra Karga Seven Yapım da 'Hekimoğlu' adlı projenin çekimlerine de çarşamba gününden itibaren ara verileceğine dair açıklamalar yaptı.

 

 

ÇUKUR DİZİSİNİN ÇEKİMLERİNE DE ARA VERİLDİ!

Show TV ekranlarında her Pazartesi akşamı yayınlanan Çukur dizisi de Korona Virüsü salgını krizinden ötürü ilk etapta çekimlerini 1 (bir) hafta süresince durdurma kararı verdi. Aradan geçen 1 hafta sonrasında durum yeniden değerlendirmeye alınacak ve dizi çekimlerinin devam edip etmeyeceklerine yönelik karar alınacak.

TRT KANALININ DİZİLERİNE ARA VERİLDİ!

Bugüne kadar yapım firmaları aracılığıyla TRT'ye katkı sağlayan televizyon emekçilerini de sağlıklı tutmak adına bir dizi tedbir alındığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Tüm bu tedbirlere rağmen yoğun insan ve ekipman hareketliliğinin olduğu dizi setlerinde koronavirüs yayılım riskini engelleyebilecek daha steril bir ortamın oluşturulmasında güçlükler yaşandığı tespit edilmiştir. Bu nedenle, TRT kanallarında yayınlanan dizilerin setlerindeki tüm çalışmalara 2 hafta süreyle ara verilmesi kararlaştırılmıştır."

YORUMLAR 21
  • Serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Dizilere bos bos programlara harcadiginiz zamani adm gibi degerledirin. Okuyun ögrenin kendinizi gelistirin. Diziler cahilligimizi pekistirmekten baska ise yaramaz
    Cevapla
  • gs li 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah belalrini vetdi mi acaba Ahlaksizlik virusleri
    Cevapla
  • ceren 4 yıl önce Şikayet Et
    bence komple iptal edin izleyici kitlesi olmayan diziler boşa masraf
    Cevapla
  • rrrrr 4 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka ben izliyorum hekimoğlunu.. çok ta güzel bence
    Cevapla
  • TuncTunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Cokda seyredilen diziler degil yapimci firsat bu firsat diyip iki hafta sotaya cekilmi$.Aslinda o diziler final yapsa cok daha iyi olur beyaaa..
    Cevapla
  • TONTON 4 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet başkanı gece saat 23 00 de tüm kanallardan ortak yayın ile 15 dk dua etsin tüm Türkiye amin desin virüs defetmek için dua en etkili silah değil mi
    Cevapla
  • Mavi Akrep 4 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum. Kimse tedbirinizi alın ve Allah' a sığının demiyor. Şunu yapın, bunu yapın kesin korunursunuz. İnsanı ölümden eceli korur. Dolayısıyla tedbir farzdır ve alınmalıdır. Gerisini Allah bilir.
    Cevapla
  • Tıntın 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi virüsü defetmek için aynen doğru bi laf etmişsin. İnancın yoksa en azından inancı olanlara saygılı ol.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?