Exatlon Challenge Türkiye heyecan fırtınası estirmeye geliyor! Zorlu maratonda kimler yarışacak

Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın uzun bir zamandır beklenen yeni projesi Exatlon Challenge Türkiye isimli yarışma programına dair merak edilen detaylar netlik kazanmaya başladı. YouTube platformu sayesinde tanınırlık kazanan isimlerin nefes kesen mücadelesinin Netflix ekranına taşınacağı Exatlon Challenge Türkiye 2020 yarışması ne zaman başlayacak ve kimler yarışacak?

Exatlon Challenge Türkiye heyecan fırtınası estirmeye geliyor! Zorlu maratonda kimler yarışacak
Exatlon Challenge Türkiye heyecan fırtınası estirmeye geliyor! Zorlu maratonda kimler yarışacak
GİRİŞ 18.04.2020 08:50 GÜNCELLEME 18.04.2020 08:50
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği birbirinden dişli yarışmacı adaylarının kıran kırana geçecek mücadelesinin ekranlardaki yerini alacağı Exatlon Challenge Türkiye adlı projeye ilişkin ayrıntılar kesinliğe kavuşmaya başladı. YouTube mecrası üzerinden yayınladıkları videolarla beraber binlerce kullanıcıya ulaşan fenomen isimlerin katılacağı Exatlon Challenge Türkiye yarışması seyircisine ekran başında unutulmaz dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. YouTuber Orkun Işıtmak'ın keyifli ve eğlenceli sunumu eşliğinde gerçekleşecek ve Netflix ekranında yakın bir zaman içerisinde seyircisiyle buluşacak olan Exatlon Challenge Türkiye 2020 yarışması ne zaman başlayacak ve kimler yarışacak?

 

 

EXATLON CHALLENGE TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Exatlon Challenge Türkiye yarışma programının ilk tanıtımı kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Acun Ilıcalı, ne zaman başlayacağına yönelik şu ifadelere yer verdi:

"Yeni programımız Exatlon Challenge Temmuz ayında Netflix’te. Birçok ülkede başarı sağladığımız Exatlon ile Türkiye’de de yayında olacağımız ve Netflix sevenleri ile buluşacağımız için çok mutluyuz."

 

 

2020 EXATLON CHALLENGE TÜRKİYE'DE KİMLER YARIŞACAK?

Yarışmacıların en iyi performansını ortaya koymak için kıyasıya rekabet edeceği dünyanın pek çok ülkesinde yüksek reyting elde eden Exatlon Challenge Türkiye'de iki takım şeklinde yarışılacak. Oluşturulan bu iki takım, haftalar boyunca özel kamplarda yaşayıp kendi gruplarının kazanması ve sonrasında şampiyon olma hedefiyle zorlu parkurlarda yarışacaklar. 

Exatlon Challenge Türkiye yarışmacı kadrosunda; Doğan Kabak, Buse Plan, Barış Erdoğan, Burce Yağmur Karabal, Uras Benlioğlu, Aleyna Şen, Dilan Ay, Buğra Kazancı, Gözde Demiral, Hayrettin, Mendebur Lemur, Öykü Berkan, Furkan Kaya, Elanur Pat, Furkan Yaman, Dilara Aydın ve Oğuzhan Uğur yer almaktadır.

EXATLON CHALLENGE TÜRKİYE YARIŞMASININ FORMATI NASIL OLACAK?

Orkun Işıtmak canlı yayında Exatlon Challenge Türkiye yarışma programına dair tüyoları paylaşarak; "Mecrayı henüz söyleyemiyorum fakat çok güzel bir proje ortaya çıkacak. Acun ağabeyle daha önceden bir araya gelmek çok istemiştik fakat bugüne kısmet oldu. Proje için önümüzdeki ay Dominik'te çekimlere gideceğim Exatlon Challenge, Survivor'dan farklı olacak ve toplamda 18 yarışmacı aynı evde kalacak. Farklı takımlarda 9'ar şekilde bölünecek olan 18 yarışmacı aynı evi paylaşacaklar ve bir yandan da Reality Show tarzında bir proje ortaya çıkacak. Öte yandan projede çok önemli isimler yer alıyor. Onları daha sonra açıklayacağım." şeklinde ifadelere yer vermişti.

YORUMLAR 25
  • Dadas 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasil isimdir Mendebur Lemur,
    Cevapla
  • Muratk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarz programları izleyerek prim vermemek lazım, insanlar in vakti heba oluyor,
    Cevapla
  • Sakki 3 yıl önce Şikayet Et
    Acun bey
    Cevapla
  • Tepkili123 4 yıl önce Şikayet Et
    Gezide polislere oldurun bunlari diyen orkun isitmak degil mi bu
    Cevapla
  • Hayati 4 yıl önce Şikayet Et
    Çokta umrumda .Bir iyilik yapsın böyle saçma programlar yapmasın.Bizim.insanimizda biraz seçici olup böylelerine pirim vermesin lütfen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!