Mucize Doktor haftaya var mı: Yayın tarihi belli oldu! Yeni bölümüyle ne zaman yayına girecek?

Türkiye başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde hızlı bir şekilde yayılan Korona Virüsü nedeniyle bazı dizi projeleri iptal edilerek yayın tarihi ertelendi. Bu gelişmelerin beraberinde sıkı takip altına alınan Mucize Doktor dizisinin gelecek hafta yayına girip girmeyeceği konusu gündeme taşındı. Peki, 26 Mart tarihli Fox TV yayın akışına göre ilgiyle izlenen Mucize Doktor haftaya var mı?

Mucize Doktor haftaya var mı: Yayın tarihi belli oldu! Yeni bölümüyle ne zaman yayına girecek?
Mucize Doktor haftaya var mı: Yayın tarihi belli oldu! Yeni bölümüyle ne zaman yayına girecek?
GİRİŞ 20.03.2020 00:54 GÜNCELLEME 20.03.2020 00:54

Sosyal platformda en fazla adından söz ettiren dizi projeleri içerisinde bulunan ve geniş yelpazedeki izleyici kitlesiyle her hafta reyting fırtınası estiren Mucize Doktor dizisinin yeni bölümünün gelecek hafta yayınlanıp yayınlanmayacağına yönelik sorgulamalar başlatıldı. Bilindiği üzere ilk etapta Çin'in Hubei eyaletine bağlı Wuhan kentinde görülmeye başlayıp dünyanın birçok ülkesinde yayılarak etki alanını gün geçtikçe çoğaltmaya başlayan Korona Virüsü sebebiyle kimi dizi projelerine geçici bir süreliğine ara verildi. Son günlerde ülkemize de sıçrayıp çok kısa bir zaman içerisinde yakalanan kişi sayısında artış meydana gelen Korona Virüsünden ötürü yayın tarihi ertelenen diziler arasında  Mucize Doktor'un olup olmadığı merak konusu haline geldi. Peki, 26 Mart Perşembe tarihli Fox TV yayın akışına göre her hafta heyecan ve sürprizlerin bir an bile eksik olmadığı Mucize Doktor dizisi haftaya var mı?

 

 

MUCİZE DOKTOR HAFTAYA VAR MI?

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği, senaryosunu da Onur Koralp ve Pınar Bulut ikilisinin uyarladığı, yapımcılığında Faruk Bayhan’ın yer aldığı MF Yapım işbirliğiyle Fox TV ekranlarında her Perşembe akşamı unutulmaz sahnelere imza atan Mucize Doktor 26 Mart tarihinde saat 20:00'da Fox TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak