Zuhal Topal'la Sofrada'da sunucu eleştiri oklarını sapladı! O kişiyi yarışma dışında mı bıraktı

Televizyon ekranlarında gelin ve kayınvalideleri aynı platform altında buluşturan Zuhal Topal'la Sofrada isimli yarışma programına bu hafta diskalifiye konusunun geçmesi damgasını vurdu. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasına katıldığı ilk günden beri ağır eleştiri oklarını saplayan ve yarışmacılara haksız puanlamalarda bulunan Mine Canpolat adındaki yarışmacı final gününde program dışı mı bırakıldı?

GİRİŞ 26.03.2020 10:05 GÜNCELLEME 26.03.2020 10:05
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

En lezzetli yemekleri hazırlama ve başarılı sunum konusunda kendine güvenen gelin adaylarının haftanın birincisi olabilmek adına rekabet ettiği yarışma programı Zuhal Topal'la Sofrada'da bu hafta diskalifiye konusu medyanın gündemine yerleşti. 16 ve 20 Mart tarihleri arasında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında sert söylemleriyle göze çarpan Mine Canpolat isimli yarışmacının haksız değerlendirme ve puanlamada bulunması üzerine programın sunuculuğunu üstlenen Zuhal Topal büyük tepki göstererek söz konusu isme önemli açıklamalarda bulundu.Yarışma haftası süresince programa katılan gelin yarışmacılara karşı eleştiri üstüne eleştiri yapan, gerek hazırlanan yemek menülerinin gerekse sunumların hiçbirini beğenmeyerek kötü yorumlarda bulunan Mine Canpolat, sunucu Zuhal Topal'ın en sonunda isyan etmesine neden oldu. Programın sunuculuk koltuğunda oturan Zuhal Topal'ın, yarışmacı Mine Canpolat'ı yarışmadan diskalifiye edilmesi düşüncesinin nedenlerini de tek tek açıklayarak ekran başındaki izleyicileri bilgilendirdi.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA PROGRAMINDA YARIŞMACI NEDEN DİSKALİFİYE EDİLMELİYDİ?

-Haksız eleştiri yapması 
-Haksız puanlama yapması 
-Akla ve mantığa uygun yorum yapmaması 
-Yarışmacıları insan yerine koymaması 
-Gelinlerin verdiği cevabı bilrek yanlış anlaması 
-Belirtilen bu nedenlerin haricinde yarışmacılara karşı davranış ve tutumlarının da yarışmaya uygun olmadığı da ifade edildi.

İŞTE, ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMASI DİSKALİFİYE KONUŞMASI VİDEOSU...

 

 

YORUMLAR 31
  • Sedat Kara 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına bu kaynanalar bu kadar mı karaktersiz para için insanların emeklerine bu kadar mı saygısızlık yapılır.
    Cevapla
  • halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir programın var olmasını esefle karşılıyorum ama aşağıdaki yorumlardan bunu sadece birtakım! kadınların değil erkeklerin de izlediğini anlıyorum utancımdan ne diyeceğimi bilemiyorum. Sanırım bir kaç hafta evden çıkmayacağım.
    Cevapla
  • fani 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına ne bunlar??? Türk milletini nasıl mallaştırırız, kafalarını nasıl yıkarız vede hiç bir konu aymasınlar diye yapılan beyin yıkama programları bunlar!!! Allah rızası için gidin daha yararlı faydalı işler ile ilgilenin...
    Cevapla
  • Mehmet Nihat 4 yıl önce Şikayet Et
    Zuhal hanım bence biraz abarttı o bayan renkli bir kişilik ve beğenmedim dediği bazı yerde beğendim diyen ikiyuzlulerden daha fazla puan vererek art niyetli olmadığını da gösterdi. O bayandan başka seyredilebilecek kim vardı bu hafta? Zuhal hanım bunu iyi düşünsün... Birinci olan gelin de hak ederek birinci oldu tebrik ederim.
    Cevapla
  • Mehmet Ceylan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir Malatya'lı olarak utandım o kadın Malatya'lı olamaz yaptığı içli köfte kesinlikle Malatya köftesi değildi.Tutum ve davranışları Malatya'lıya benzemiyordu yemeden kararlar veriyor,herşeye burun kırıtıyordu.Zuhal hanım çok sabır gösterdi,söylediklerini az buldum.Acaba Malatya'lıları küçük düşürmek içinmi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi