Kuruluş Osman ekibine katılması dört gözle beklenen Engin Altan Düzyatan'a sürpriz teklif geldi

Televizyon ekranlarında başrolünü üstlendiği Diriliş Ertuğrul isimli dizi projesiyle büyük çıkış yakalayarak oyunculuk kariyerinde zirveyi gören Engin Altan Düzyatan'a sürpriz teklif geldi. Yeni yayın döneminde ekran yolculuğunu sürdüren Kuruluş Osman projesine gelmesi beklenen Engin Altan Düzyatan, Hollywood'tan gelen dizi teklifini onayladığı takdirde ailesi ile birlikte Londra'ya yerleşeceğinin bilgisine ulaşıldı.

GİRİŞ 26.03.2020 00:55 GÜNCELLEME 26.03.2020 00:55
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında hafızalarda kalıcı iz bırakan etkileyici sahneleri ile dizi severleri ağırlayan Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan başarılı isim Engin Altan Düzyatan'a Hollywood'tan sürpriz dizi teklifi geldiği öğrenildi. Bilindiği üzere canlandırdığı ''Ertuğrul'' karakteriyle ülkemizde olduğu kadar uluslararası alanda da popülaritesini artırarak önemli başarılara imza atan Engin Altan Düzyatan, yeni dizisi Kurşun'un erken final kararı alarak ekrana veda etmesiyle beraber bir süredir kabuğuna çekişmişti.

Tüm bunların yanı sıra bu sezon itibariyle Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde ekran macerasındaki yerini alan Kuruluş Osman dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yapması beklenen Engin Altan Düzyatan’a çekimleri gerçekleştirilmeye başlanacak ABD yapımı bir dizi projesine çağrıldı.

Çekimleri Londra ve Los Angeles’ta tamamlanacak olan yapım, dünyaca ünlü bir dijital platformda yayına gireceğinin bilgisine ulaşıldı. Kuruluş Osman dizisine beklenen Engin Altan Düzyatan, sıcak baktığı dizi projesine şayet olumlu yanıt verirse, eylül ayında ailesi ile beraber Londra’ya yerleşecek. Çekimleri 2 yıl sürecek projedeki tek Türk oyuncu da Düzyatan olurken, son dönemlerde yıldızı parlayan oyuncuya Hollywood kapılarını açacak projenin diğer ayrıntıları ise şu an için gizli tutulmaktadır.

 

 

YORUMLAR 43
  • muhammet 4 yıl önce Şikayet Et
    demekkı bızlerın hatrı yok gelmıyo
    Cevapla
  • Cahit Küser 4 yıl önce Şikayet Et
    Engin bey sizsiz olmuyor Kuruluş Osmana sabırsızlıkla bekliyoruz Ertuğrul Bey
    Cevapla
  • ENVER GANİOĞLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş Ertuğrul'da mis gibi ecdat ve tarih kokan Dünyada ses getiren bir dizide Ertuğrul karakterini "yerin dibine sokmak isteyen Yahudi medya patronlarının hollyvut hayaliyle Enginbeyi oyuna getirmeye çalışıyorlar.Dilerim Engin bey bu oyuna gelmez.
    Cevapla
  • ENVER GANİOĞLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Engin kardeşim dirilişin ve kuruluşun sesini kısmak için seni hollyvut teklifiyle oyuna getiriyorlar. Korkarım ki, önemli bir yer ettiğin bu milletin gönlünde silinmenin acısı ile , Türk milletinin gönlünde taht kurmuş emre ve arda gibi çok başarılı olan futbolcularımız avrupaya tranfer edildikten sonra bitirilmeleri gibi,sende geri döneceksin.Taş yerinde ağırdır.Diriliş'in dünya'ya vurduğu damgayı hiç bir dizi vurmamıştır,inanıyorumki Kuruluş'da daha etkili bir şekilde damgayı vuracaktır.İşte bunu bilen siyonistler bunun önüne geçmek için Engin beyi bitirme pahasına hollyvuda çağırıyorlar.Ne yaparlarsa yapsınlar diriliş başladı kuruluş zirveye çıkacak ve bitiremiyecekler.
    Cevapla
  • ENVER GANİOĞLU 4 yıl önce Şikayet Et
    İşin asıl önemli olan tarafı Diriliş Ertuğrul dizisinin başarısında yatar.Engin beyi ünlü yapanda Diriliş dizisinin taaa kendisidir.Kurşun dizisindeki durumu zaten ortada başarılıda olamadı ve diziye son verildi.Engin bey diriliş dizisinden ayrılmakla hayatının en büyük hatasını yaptı.Şimdide Hollywood dan gelen teklif aslında Engin beyi ve kuruluş Osmanı bitirme projesi olduğu açık ve net ortada. Ama bizde her nedense bir zafer ve kariyer sarhoşluğu anlayışı olduğu için malesef başarılı projeler hep yarıda kalıyor.Engin beyin Hollywood'dan teklif alması,başarılı Türk futbolcularını bitirmek için avrupaya transfer edildikten sonra bitirilmeleri gibi olacağı aşikardır.Saygılarımla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor