Erkan Petekkaya tartışmalara noktayı koydu! Korona Virüsü şarkısına isyan bayrağı kaldırılmıştı

ATV'de yayın hayatına devam eden Gel Dese Aşk isimli dizi projesinin başrolünü üstlenen ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın sette Korona Virüsü şarkısı yaptıktan sonra eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Özellikle sosyal platformdaki kullanıcılar çok konuşulan Korona Virüsü şarkısı için sert tepki gösterip kimisi için de alay konusu haline gelirken, Erkan Petekkaya'dan vakit geçmeden açıklama geldi.

Erkan Petekkaya tartışmalara noktayı koydu! Korona Virüsü şarkısına isyan bayrağı kaldırılmıştı
Erkan Petekkaya tartışmalara noktayı koydu! Korona Virüsü şarkısına isyan bayrağı kaldırılmıştı
GİRİŞ 01.04.2020 10:54 GÜNCELLEME 01.04.2020 10:54
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Oyunculuk kariyerinde pek çok hatrı sayılır televizyon dizisi ve sinema filmi projesinde yer alan Erkan Petekkaya, yeni yayın döneminde oyuncu kadrosunda yer aldığı Gel Dese Aşk adlı yapımın setinde Korona Virüsü şarkısı seslendirmişti. Bilindiği üzere son günlerde sağlık açısından hayati tehlike arz eden Korona Virüsü ile mücadele kapsamında yapımcıların aldığı karara göre birçok dizi projesinin çekimleri iptal edilmişti. ATV ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşan Gel Dese Aşk çekimlere devam ederken ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın rol aldığı dizinin setinde çalışanlar ile beraber yaptığı Korona Virüsü şarkısının üzerine sosyal mecradaki belirli bir kesim ağır şekilde tepkisini belli edip kendisini eleştiri bombardımanına tutarken, bazıları da yayınlamış olduğu video ile dalga geçerek komik yorumlarda bulunmayı ihmal etmediler.

Sefirin Kızı 16.bölüm fragmanı? Veda rüzgarları esiyor! Büyük ses getiren ayrılık yaşandı...

Bilhassa sosyal medya kullanıcıları ve birçok ünlü isim tarafından gösterilen tepkiler bir anda büyürken Gel Dese Aşk dizisinin başrolünü oynayan Erkan Petekkaya, yayınladığı Korona Virüs şarkısı videosuna açıklık getirdi. Kendisi hakkında başlatılan linç kampanyasına anlam veremediğini sözlerine ekleyen Petekkaya, rol aldığı dizinin setinde gerekli tüm tedbirlerin alındığının özellikle altını çizerek; “Biz sette her türlü önlemimizi aldık. Steril bir ortamda çalışıyoruz. Senaryo sayfa sayımız yarıya indi. Set çalışanlarının aileleri korkmasın. Hakaret etme zamanı değil. Birbirimizi sevmeye başlamalıyız. Herkes kendi kapısının önünü süpürecek. İşimi gücümü yapıyorum ve işim insanları eğlendirmek. Yapabildiğim yere kadar da yapacağım.” şeklinde ifadelere yer verdi.

 

 

YORUMLAR 17
  • kys 4 yıl önce Şikayet Et
    Hala yayında mı bu dizi? Böyle toplumun milli manevi değer yargılarını hiçe sayan bir dizi nasıl yayınlanıyor?
    Cevapla
  • eren 4 yıl önce Şikayet Et
    bu rezil diziyi rtük e şikayet ettim rtük kılını kıpırdatmadı
    Cevapla
  • Hakan Yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Insanları eşlerini aldatmaya, boşanmaya özendiren ahlaksız bir dizi. Ve ne Türk aile yapısına nede islam geleneğine uygun. Hatta ve hatta tam aksine bu değerleri yıkmak için bile bile planlanmış bir yapım. Halkımız sosyal medyayı kullanarak gücünü göstermeli ve bu ahlaksızlığa bir son vermeli ki, bundan sonrada böyle diziler yapılmasın.
    Cevapla
  • G ce 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kesinlikle şikayet edin fütfen
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Senai Demirci dizide danışman olarak görünüyor. açıklama bekliyoruz.
    Cevapla
  • akif 4 yıl önce Şikayet Et
    dizi berbat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...