Prof. Özsoy: Bul o başlığı al bu parayı

Babıali şenliğinde Haber 7 standında okurlarıyla buluşan ünlü yazar Prof. Özsoy, bir ara elini cebine attı ve 300 TL çıkartarak, okuru bilgisayar başına çağırdı ve 'iddianı ispat et bu para senin' dedi.

Prof. Özsoy: Bul o başlığı al bu parayı
Prof. Özsoy: Bul o başlığı al bu parayı
GİRİŞ 02.10.2010 15:25 GÜNCELLEME 02.10.2010 15:25
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Sultanahmet'te devam etmekte olan Babıali Şenliğinrde Haber 7 standındını ziyaret edenler bugün hem şeker ve kolonya ikramlanını aldılar, hem hediye kitap kazanma şansını değerlendirdiler. Okurlarımız bunun dışında yazar ve editörlerle buluşarak sohbet edip, hem şikayetlerini de dile getirme şansı ve bilgi alma imkanlarını kullandılar.

Bugün standımızda okurlarla sohbet eden yazarlarımız Prof. Osman Özsoy ve Meryem Aybike Sinan'dı. Ülke TV'nin ünlü Sıradışı programcısı Turgay Güler de  sürpriz olarak okurları ağırlayan isimler arasında yer aldı.

Bugünkü etkinliklere damgasını vuran olay bir yanlış anlaşılma sonucu kendisini başlıktan okur avlamakla suçlayan okuruna Prof. Dr. Osman Özsoy'un meydan okumasıydı.

"Okuyucuyu avlayan başlık atıyorsunuz" diyen okura Prof. Dr. "Eğer benim yazılarımda öyle bir başlık bul size ödül olarak Bin TL vereceğim" dedi.

Elini cebine atarak 3 yüzlük çıkartan Özsoy, "hatta bakın bu da 300 lira peşin avans, bulun hemen alın" dedi ve okuru internetin başına davet etti. Bu ilginç meydan okumaya şahit olan diğer okurlar meraklı gözlerle gelişmeleri takip ettiler.

Okurun daha sonra Prof. Dr. Osman Özsoy'un değil genel olarak haber başlıklarından şikayetçi olduğu anlaşıldı.

Okur Temsilcimiz İhsan Aydın ve editörümüz Hakan Göksel, Haber 7'nin başlıkları konusunda genel olarak okurun aldatma amacı olmadığını haberleri ve başlıkları karşılaştırarak izah ettiler. Hatalı olarak atılan nadir başlıkların da fark edildiği anda nazıl düzeltildiği izah edildi.

Okurundan özür dileyerek hatasını düzelten tek haber sitesi olan Haber 7'nin okuru aldatıcı başlığa ihtiyaç duymadığı böylece bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Öte yandan standa gelenler gün boyu şeker, çıkartma, anahtarlık, not defteri ve kalem gibi ikramlarımızla ağırlandı.

Şifre gönderip gelen ve kitap armağanı kazanan okurlarımız ise birbirinden kıymetli ve albenili hediye kitaplarımızz karşısında tercih yapmakta hayli zorlandılar...

(Haber 7)

YORUMLAR 28
  • Osmanlı Torunu 13 yıl önce Şikayet Et
    Sİtenin Milli Görüşle alakalı attığı tüm başlıklar ifsat nitelikli. ben çok gördüm burada sadece atılan imalı ifsata yönelik başlıklarla anlamsız ve acımasız yorum yazanları... konunun içerğini bilmeden durduk yere partiye, hocaya kin kusanları... bunu en iyi doğan medyası yapıyordu saolsun haber7 de eksik kalmadı onlardan ama nedense Saadetle ilgili haberlerde böyle hatta chpye bile böle imalı başlıklar atılmıyor... Neyse kişi sevdiğiyle beraberdir kimin yanındaysınız Allah o kişilerle sürekliliğinizi daim kılsın..!
    Cevapla
  • ömer kula 13 yıl önce Şikayet Et
    haber7 yanlış yapmaz. o hediyelerden bende istiyorum..
    Cevapla
  • darbeleredurde 13 yıl önce Şikayet Et
    . bu dördüncü yorumum FERMAN PADİŞAHINSA DAĞLAR BİZİMDİR DEYÜ devam eyliyorum..hani şu nurişin meşhur bir sözü vardı benim sıkça kullandığım,o nedenle kurallara tosluyoruz sanırım..
    Cevapla
  • fatih okur 13 yıl önce Şikayet Et
    haber başlığı. bir şey söyleyeceğim...bana 1000 tl vermesinede gerek yok...önüme 100 tane yazı başlığı koyun...hangisinin Prof.Osman Özsoy beyin yazısı olduğunu söyeyebilirim...çok iddialıyım..haber 7 deki sadece başlıklar kısmından bile anlaşılıyor...en çok okunanlar bölümüne girebilmek için atılan başlıklar...açık ve net...
    Cevapla
  • taha harun 13 yıl önce Şikayet Et
    okur haklı. hürriyette milliyette vatan gazetesinde uygulanan taktikleri bazan burada da görüyorum. dikkat çekici başlık kullanalım tabi ama hakka hukuka dikkat çeken başlıklar olsun. müslüman olduğumuzu unutursak hürriyetten farkımız kalmaz. bulvar gazetesi gibi bulvar habersitesi oluruz.vesselam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı