Vida'dan Türkiye açıklaması

Hırvatistan'a Kosova karşısında galibiyet golünü atan Domagoj Vida, 5 Eylül'de oynanacak maç öncesinde Türkiye'ye kazanmak için geleceklerini söyledi

Vida'dan Türkiye açıklaması
Vida'dan Türkiye açıklaması
GİRİŞ 03.09.2017 23:25 GÜNCELLEME 03.09.2017 23:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'nın Avrupa Elemeleri'nde A Milli Futbol Takımımız'la aynı grupta yer alan Hırvatistan, yoğun yağış nedeniyle bugüne ertelenen maçta Kosova'yı 1-0 mağlup etti. Adı Beşiktaş'la anılan Domagoj Vida, maçın tek golünü atarken karşılaşma sonunda açıklamalar yaptı.

Stadyuma gelerek destek olan taraftarına teşekkür eden tecrübeli stoper "Zemini düzelten görevlilere de teşekkür ediyoruz. Türkiye maçı öncesinde önemli bir galibiyet oldu. Maça az bir zaman kaldı ancak gücümüzü toplayarak Türkiye'de de 3 puana ulaşmak istiyoruz." dedi.

Vida, Finlandiya'nın İzlanda'yı 1-0 yenmesiyle avantaj elde ettiklerinin de altını çizerken "Türkiye'de alacağımız 3 puan, Rusya yolunda çok önemli olacak. Finlandiya da bize biraz yardımcı oldu ancak biz rakiplerimizin maçlarıyla değil, kendilerimizinkiyle ilgileniyoruz. Türkiye'ye kazanmak için gideceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Grupta 2 maç hayati.İzlanda- Ukrayna.Türkiye -Hırvatistan. Yenilen tamamiyle elenir. Yenen 2018 'e gider.
    Cevapla
  • Mhmt 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde bu yönetim anlayışı oldukça çok rahat yenersiniz
    Cevapla
  • a milli 6 yıl önce Şikayet Et
    'Türkiye ye kazanmak için gidiyoruz. bizde yenilmek için bekliyoruz.
    Cevapla