Lucescu'ya ağır sözler! 'Bu adamın kafası gitmiş'

Spor yazarı Mehmet Demirkol, Mircea Lucescu'nun İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesine verdiği röportajda kullandığı ifadeleri sert bir şekilde eleştirdi.

Lucescu'ya ağır sözler! 'Bu adamın kafası gitmiş'
Lucescu'ya ağır sözler! 'Bu adamın kafası gitmiş'
GİRİŞ 07.11.2017 09:36 GÜNCELLEME 07.11.2017 11:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Tecrübeli teknik adam röportajında "Federasyonla sahadaki yabancı sayısına bir sınır koyacağız. Doğu ülkelerinde yabancısız olmaz. Cengiz Ünder ise ayrı bir konu. Cengiz Ünder, Emre Mor, Enes Ünal gibi gençler, çok erken dönemde yurt dışına gidiyorlar ve forma şansı bulamıyorlar. Takımında oynamayanı, ben nasıl milli takıma çağırayım." ifadelerine yer verdi.

"Bu adamın kafası gitmiş"

Demirkol ise bu sözler üzerine sosyal medyadan Lucescu'ya seslenerek, "Eğer Lucescu bu açıklamaları bu şekilde yaptıysa hemen görevine son verilmeli. Doğu'yu aşağı olarak görüyorsa niye çalışıyor? Lucescu'yu çok severdim, takdir ederdim ancak bu adamın kafası gitmiş. Bu adam kendisini İtalyan hisseden, İtalyan olmak isteyen ve Rumenliğinden utanan bir adam."

YORUMLAR 6
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Demirkol asıl sen milli takımın yükselmesini istemiyorsun da sanada konuşacak laf ciksin
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    bırakın adam işini yapsın
    Cevapla
  • hımmmm 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylüyor. Örnek ler ortada arda Turan ve benzeri oyuncular rüştü gibiler okanlar zamanın da hazır olmadan yüksek yerlere gidince başarılı olmadılar adam haklı. Daha adam yeni geldi adama fırsat verin başarılarının devamı gelecek İNŞALLAH. Zaten adamın geçmişin de kupa ve başarılar çok
    Cevapla
  • cemil 6 yıl önce Şikayet Et
    hak edemeden 2.500.000 Avro verirsen sorgulamazsan hem çalışır. hem eleştirir
    Cevapla
  • Ümit 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz duygusallığı gerçeğin önüne koyduğumuz için, eleştiriye gelemiyoruz. Milli takım geçmişte ki başarılarını gerçekçi ve profesyonel olan Sepp Piontek e borçludur. Meyvelerini başkaları yese de.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle