Türkiye'deki skandal Rus medyasında!

Rumen ve Hollanda’dan sonra Rus medyası da Lucescu’nun izlemeden Erol Alkan’ı A Milli Takım’a çağırmasına geniş yer verdi.

Türkiye'deki skandal Rus medyasında!
Türkiye'deki skandal Rus medyasında!
GİRİŞ 29.11.2017 13:59 GÜNCELLEME 29.11.2017 14:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya merkezli sovsport.ru adlı internet sitesinde konuyu değerlendiren spor yazarı Elvin Kerimov, Erol Alkan’ın A Milli Takım’a çağrılmasıyla ilgili süreci masaya yatırdı. Kerimov, yaşanan süreç içerisinde Lucescu’nun çelişkili sözlerine ve davranışlarına geniş yer ayırdı.

Kerimov, Luce’nin A Milli Takım’a çağırmadığı Beşiktaşlı Oğuzhan konusunda tepkiler üzerine geri adım attığını, Erol Alkan olayında ise garip tavrını sürdürdüğünü ifade etti. Kerimov, “Bu konuda her şey çok karışık” yorumu yaptı. Rus yazar ayrıca 72 yaşındaki Luce’nin oğlu Razvan’ı Zenit’e getirmeye çalıştığını, G.Saray’a da benzer teklif yaptığını ancak Sarı-Kırmızılılar’ın yanaşmadığını ifade etti. (HTSPOR)

YORUMLAR 2
  • halili 6 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef genel ahlakı zayıf bir ülkeyiz. Bu yüzden kendimiz gibi insanlarla çalışıyoruz. Sokakta herkesin sudan sebeplerle birbirini öldürdüğü bir toplum haline geldik.. İyice zıvanadan çıkmış durumdayız. Allah yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • 44malatya 6 yıl önce Şikayet Et
    zaten karışık olaylar anlamsiz.soylenenler yersiz.tutarsiz.federasyon olaylara yaklasimida anlamsiz.ona anlam veremiyoruz.hepsinin gitmesi lazim.en başta.futbol zevkimiz bunlar sayesinde bitti.artik bu tiplere prim vermiyoruz...
    Cevapla